Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | REZERVOVANÉ | Predaj priestranný 3,5 izbový byt s balkónom, 73,30 m2, ulica Albrechtová, Bratislava - m.č. Ružinov

Základné informácie

Ulica: Albrechtová
Mestská časť: Pošeň
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

BOSEN | REZERVOVANÉ | Predaj priestranný 3,5 izbový byt s balkónom, 73,30 m2, ulica Albrechtová, Bratislava - m.č. Ružinov

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ |  Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj 3,5 izbový byt s balkónom na ulici Albrechtová, Bratislava – mestská časť Ružinov.  

BYT: Byt má výmeru 73,30 m2 z toho 2 m2 plocha balkónu. K bytu prislúcha pivničný box nachádzajúci sa na prízemí bytového domu. Byt sa nachádza na 4/4 poschodí v  bytovom dome z roku 1967 bez výťahu ktorý bol zrekonštruovaný (nová strecha, zateplenie, fasáda, balkóny) v roku 2007. Byt bol prerobený z 3,5 izbového bytu, pričom aktuálna dispozícia stále ponúka možnosť jednoduchého prerobenia do pôvodného stavu. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2009. Byt je orientovaný na dve svetové strany S a J. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba s výstupmi do všetkých izieb, spálňa, šatníková izba, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná kuchyňa, priestranná obývačka s jedálenskou a pracovnou časťou a s výstupom na balkón.

ZARIADNIE: Byt sa predáva kompletne zariadený. Vstavané spotrebiče – elektrická rúra, chladnička s mrazničkou,  kúpeľňa so sanitou a WC, práčka.

VÝHODY: 

- Klimatizácia

- Plastové okná s dvojsklom 

- Dispozícia

- Slušný čistý vchod

- Milí susedia

PARKOVANIE: Voľné parkovanie v okolí bytového domu s dostatočnou kapacitou.

LOKALITA: Lokalita má charakter mestského sídliska a ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Bytový dom sa nachádza v tichej časti Ružinova, mestskej časti Pošeň. Pokojná a bezpečná lokalita s množstvom zelene a výhradne nízkej zástavby. S centrom mesta je lokalita prepojená MHD (električka, autobus, trolejbus). Výhodou je rýchle napojenie na diaľničný obchvat D1, D2, D4, R7. V bezprostrednej blízkosti bytového domu je moderné detské ihrisko, potraviny LIDL a Terno, pošta, lekáreň, zdravotné stredisko, množstvo škôl všetkých stupňov.

CENA: 209.900 € 

Realitná kancelária Bosen Group  je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
73.3 m2
Úžitková plocha:
71.3 m2
Typ poschodia:
posledné poschodie
Poschodie:
4
Počet izieb:
2
Plocha balkóna:
2 m2
Balkón:
áno - 1
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
zariadený
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Klaudia Jenischová

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti