Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ | BOSEN | Predaj 2 izbový byt s terasou, 68 m2, novostavba TAMMI, Bratislava - m.č. Dúbravka

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Klaudia Jenischová

realitná maklérka

+421 919 188 524
jenischova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

PREDANÉ | Bosen Group Vám exkluzívne  ponúkal na predaj 2 izbový byt s terasou a garážovým miestom v projekte TAMMI, ulica Pri Hrubej Lúke, Bratislava – mestská časť Dúbravka.

BYT: Byt má výmeru 52,61 m2 a terasa má výmeru 16 m2. Nachádza sa v bytovom dome z roku 2017 na 1 poschodí (čiastočne prízemie, čiastočne 1NP). Byt je orientovaný na SV a JV. K bytu prislúcha pivničná kobka. Vstup do bytu je samostatný, nezávislý od Bytového domu, cez vstupnú bránu na čip, pričom byt využíva všetky spoločné priestory bytového domu. Možnosť využívania sauny, ktorá je využívaná vlastníkmi Bytového domu a je susediaca s bytom. Byt nemá susedov a nad bytom nieje ďalšie poschodie.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, obývacia časť spojená s kuchyňou a výstupom na terasu, spálňa, kúpeľňa s vaňou a WC. 

ZARIADNIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený - vstavaná skriňa vo vstupnej chodbe, vstavaná kuchynská linka HANAK so spotrebičmi – elektrická rúra, , indukčná doska, umývačka riadu, vstavaná chladnička s mrazničkou, TV. 

ŠTANDARD: 

- Smart klimatizácia

- Plastové okná s trojsklom a žalúziami

- Bezpečnostný systém na oknách

- Elektrina a nemrznúci ventil na terase

- Dubová drevená podlaha 

PARKOVANIE: Parkovacie miesto v podzemnej garáži. 

LOKALITA: Priamo v areáli Bytového domu sa nachádza detské ihrisko s ohniskom len pre vlastníkov bytov v projekte TAMMI. Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, obchodné centrum DUBRAWA, obchodný dom SARATOV so širokou ponukou služieb, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, MHD, široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia. Neďaleko sa nachádza nákupné centrum Bory Mall. Dúbravka je ideálnym miestom pre ľudí, ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou, nakoľko na dosah tu sú lesy Devínskej Kobyly.

CENA: 232.000 € byt + 15.000 € garážové státie = 250.000 €

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.