Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PREDANÉ | Dizajnový 3 izbový byt na ulici Jána Smreka, Bratislava - 74m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Adam Belianský

manager, realitný maklér

+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group predala kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt s priestrannou loggiou. Nachádza sa na ulici Jána Smreka - Devínska Nová Ves s výhľadom na Devínsku Kobylu.

VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=vrZxgT1uYLk

BYT: Celková výmera bytu je 74m2 vrátane pivnice (2,5m2). Nachádza sa na 6. poschodí z celkových 8. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: podlahy, okná, bezpečnostné vstupné dvere, elektrika, podklady, stierky, obklady, dlažby v kúpeľni aj toalete a liaté epoxidové podlahy pre nenáročnú údržbu. Denná časť je orientovaná na juh a spálne na západ. Veľkou výhodou sú nízke mesačné náklady vo výške 130€ na dve osoby.

ZARIADENIE: Byt sa predáva kompletne zariadený. Interiér bol navrhnutý architektonickým štúdiom a boli použité kvalitné materály: talianské obklady a dlažby, batérie značky Grohe, sanita Willeroy Boch, na mieru robená kuchynská linka a veľké vstavané skrine na chodbe.

BYTOVÝ DOM: Prechádza momentálne kompletnou rekonštrukciou: zateplenie a fasáda, výťah, spoločné prietory (zábradlia, malovky, podlahy), loggie zasklené švedskym otočným systémom. Predpokladaný termín ukončenia je 4/2023. V dome je tiež vymenená strecha, stupačky, plastové okná v spoločných priestoroch, kamerový systém a vchodové dvere na čip. 

PARKOVANIE: verejné bezplatné parkovanie v okolí domu, možnosť plateného podzemného parkovania priamo za domom

LOKALITA: Okolie ulice Jána Smreka je charakteristické blízkosťou lesa, prírody a detských ihrísk. Zároveň je však v pešej dostupnosti od potravín Kraj, Lidl, Tesco, zastávky MHD, kaderníctva, pekárne, školy, škôlky či banky. V blízkosti sa nachádza štadión či workoutové ihrisko. Mestskou dopravou sa viete dostať bez prestupu do centra mesta za približne 20 minút. 

CENA: 209.990€

MAKLÉR: Adam Belianský
                +421 944 288 368
                beliansky@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.