Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Veľký 3 izbový byt, 77 m2 so samostatnou kuchyňou, balkón aj pivnica, Nové Mesto

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na predaj 3,5-izbový byt kúsok od Malých Karpát v m.č. Nové mesto so samostatnou kuchyňou. 

BYT: Výmera bytu je 73 m2 + balkón 4 m2. K bytu prislúcha kobka na medzipodlaží bytového domu o výmere približne 1 m2. Byt sa nachádza na 2./8. poschodí s výťahom. Byt pozostáva z 3 samostatných izieb orientovaných na východ a samostatnej kuchyne. Byt je čiastočne zrekonštruovaný v zateplenom bytovom dome.  

DISPOZÍCIA: Z chodby sú prístupné všetky bytové priestory a to obývacia izba, samostatná kuchyňa, dve samostatné izby a kúpelňa s wc. Z jednej z izieb je prístupný priestranný balkón. 

PARKOVANIE: Voľné, bezproblémové za bytovým domom.

LOKALITA: Novovznikajúca moderná štvrť s kompletnou občianskou vybavenosťou, športovým (Mladá Garda) ale aj kultúrnym (Nová Cvernovka) využitím, len na skok od Malých Karpát s vychádzkovými trasami či cyklochodníkmi. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, škôlky, hneď pri bytovom komplexe sa nachádza Lidl ako aj reštaurácie či malé obchody. Samotný komplex ponúka veľa vybavenosti ako: detské ihriská, práčovňa, výbeh a umyvárka pre psy, bicykliareň a iné. Lokalita má výborné napojenie do centra mesta električkou, autobusom či vlakovou dopravou ŽST Vinohrady. 

NÁZOR ARCHITEKTA: Bytový dom je vo veľmi dobrom technickom stave, je zateplený, má nový výťah a obchodné priestory v spodnej časti. Byt je dispozične veľmi priaznivo riešený s dostatočným úložným priestorom a samostatnou kuchyňou čo vnímam ako veľký benefit. Má zrekonštruovanú elektrinu aj rozvody vody. Podlahy sú zachovalé s rybinovým vzorom, plastové okná s externými roletami. Kuchyňa vyžaduje rekonštrukciu ktorá je zohľadnená v predajnej cene. 

CENA: 220.000 €  

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.