Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

3 izbový byt na prenájom s parkovaním v Bratislave - Kramáre

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

+421 915 089 319
stopiak@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group prenajala 3 izbový byt v Bratislave, časť Kramáre na Vlárskej ulici s parkovaním.    

BYT: úžitková plocha bytu je 68,36 m2, balkón 5,01 m2. Pivnica nie je súčasťou prenájmu. Byt sa nachádza na 4/5 podlaží.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma komplet zariadený. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou so spotrebičmi ( chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska, umývačka riadu, mikrovlnka a elektrická rúra) a jedálenským stolom so stoličkami. Súčasťou obývačky je kožená sedacia súprava, konferenčný stolík, skrinka pod TV, sklenená vitrína.  Z obývačky je vstup na balkón. V spálni je manželská posteľ, rolldor a komoda s TV.  V detskej izba sa nachádza pohovka, komoda a skriňa. V predsieni je botník, vešiak a rolldor. V kúpeľke je umývadlo so skrinkou, vaňa, práčka, sušička a zrkadlo. V izbách sú radiátory, plastové okná.  

PARKOVANIE: 2 parkovacie státia pod bytovkou

Byt je voľný IHNEĎ. Zviera nie je povolené.

CENA: 1240,-€ vrátane energií a parkovacieho státia (250€ energie, 70€ jedno parkovacie státie)

LOKALITA: Byt sa nachádza v pokojnej časti Bratislava – Kramáre na Vlárskej ulici. Par metrou od bytovky sa nachádzajú potraviny Billa a zástavka. Veľmi dobrá dostupnosť do centra či diaľničný obchvat. V blízkosti je škôlka, škola, nemocnica, ihrisko.

Pre viac informácii prosím kontaktujte:

Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak,  + 421 915 089 319,

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská odmena, ktorá zahŕňa právny servis a poradenstvo k prenájmu nehnuteľnosti.