Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Novostavba, 4 izbový rodinný dom, pozemok 520m2, obec Baka

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Marek Radič

realitný maklér

+421 911 982 649
radic@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Bosen Group Vám ponúka na predaj samostatne stojaci rodinný dom v pokojnej časti obce Baka s pozemkom 520 m2. 

DOM: Zastavaná plocha domu je 127 m2. Dispozícia domu je riešená priaznivo voči svetovým stranám prevažne VZ čím sú všetky izby príjemne presvetlené. Výhodou novostavby rodinného domu je jeho bezbariérovosť a tým aj ľahká údržba. Dom je murovaný z pórobetónových tvárnic so zateplenou sadrokartónovou stropnou konštrukciou a šikmou strechou. Dom je zateplený kombináciou minerálnej vlny a polystyrénu s plastovými oknami s izolačným trojsklom. Ohrev teplej vody a vykurovanie je zabezpečené tepelným čerpadlom. V dome sa nachádza podlahového vykurovanie (médium kvapalina) s prídavným krbom na tuhé palivo. Výmenu a kvalitu vzduch v každej z miestnosti zabezpečujú lokálne rekuperačné jednotky. Dom je napojený na elektrinu, pitná voda je zabezpečená prostredníctvom studne a odpad je riešený žumpou.

DISPOZÍCIA: Zo zádveria domu sa vstupuje do priestoru chodby oddelenej od obývacej miestnosti zástenou. Táto centrálna chodba sprístupňuje všetky miestnosti domu a to dve samostatné spálne, obývaciu izbu, priestrannú pracovňu, samostatne oddelenú kuchyňu, kúpeľňu spojenú s wc a technickú miestnosť. Izby majú príjemných 12 m2, obývacia miestnosť je väčšia 19.57 m2 a pôsobí veľmi vzdušne. Príjemný detail je že južne orientované priestory majú posuvné dvere s výstupom do exteriéru. 

ZARIADENIE: Dom sa predáva v ŠTANDARDE bez kuchynskej linky, podlaha sa skladá z veľkometrážnych laminátových parkiet v kombinácií s keramickou dlažbou podľa charakteru miestnosti. 

POZEMOK: Záhrada je rovinatého charakteru. Na pozemku sú tri parkovacie miesta.

LOKALITA: Dom sa nachádza v lokalite s krásnou prírodou Dunajských lužných lesov, kde je veľa možností vychádzok, cyklotrás a rekreačného vyžitia. Ponúka ľuďom pokojné, kľudné a zdravé prostredie len 30 minút po R7 z Bratislavy, 10 minút od Vodného diela Gabčíkovo a 15 minút od Dunajskej stredy. 

CENA DOMU: 145.000 EUR

Realitný maklér: Marek Radič

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.