Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Na predaj rodinný dom, chalupa v kľudnej obci Šurice s pozemkom 2286m2

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Bosen Group Lučenec vám ponúka prízemný, 3 izbový rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite v obci Šurice v okrese Lučenec. Rodinný dom je vhodný na celoročné bývanie ale je ideálna voľba aj na chalupárčenie alebo víkendový dom.

Vzhľadom na rozlohu pozemku je vhodná aj na ďalší stavebný pozemok kde je možné postaviť aj ďaľšiu novostavbu v tejto vyhľadávanej lokalite.

DOM: Prízemný, čiastočne podpivničený rodinný dom je v interiéri prevažne v pôvodnom stave a umožňuje rekonštrukciu podľa fantázie nového majiteľa.Strecha prešla kompletnou rekonštrukciou v roku 2021, pôvodné okná sú menené na plastové v prednej časti.

Menil sa aj vchod do domu z prednej časti kde sa doložili plastové vchodové dvere.

V dome je čiastočne vymenená elektrika a pripravené potrubie na vykurovanie.

Orientácia SV/JZ

DISPOZÍCIA: 1x Pôvodná predizba, 1x Kuchyňa, 1x Kúpeľňa s toaletou, 1x Špajza s prístupom na povalu, 1x úplne otvorená obývacia izba 12x5m kde boli pôvodne 3 samostatné izby.

POZEMOK: Celková rozloha rovinatého pozemku predstavuje 2268m2 z toho zastavaná plocha a nádvorie 859m2 a rovinatá záhrada o rozlohe 1427m2.

INŽINIERSKE SIETE: Voda vlastná studňa, elektrika 240/380, odpad septik, vykurovanie ústredné na tuhé palivo, plynová prípojka sa nachádza priamo pred domom s možnosťou napojiť sa.

LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v kľudnej a zároveň aj veľmi vyhľadávanej dedine Šurice v strednej časti cerovej vrchoviny s peknou prírodou, vzdialená 25km od Lučenca ,11km od Fiľakova alebo 30km od Rimavskej soboty.Obec je aj turisticky známa svojím Sovím Hradom ktorý je chránený prírodný výtvor.

Šurice má cca 500 obyvateľov a je veľmi dobre občiansky vybavená, je tu škola, škôlka, autobusová zastávka, železničná stanica, obchod s potravinami, pohostinstvo.  

CENA: 37500

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.