Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Rodinný dom, Jakubov

MAKLÉR

Ing. Sabína Režná

realitný maklér

+421 904 043 061
rezna@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Bosen Group Vám ponúka na predaj starší, jednopodlažný 6 izbový rodinný dom v obci Jakubov. Dom je vhodný na kompletnú rekonštrukciu. Pre zistenie rozsahu rekonštrukcie odporúčam osobnú obhliadku.

RODINNÝ DOM: dom s výmerou 146m2 disponuje 6 izbami, kuchyňou, chodbou, kúpeľňou, samostatným WC a skladom. Dom je vykurovaný plynovým kúrením, prostredníctvom radiátorov. V kúpeľni sa nachádza ohrievač vody. Dom je napojený na verejnú vodu, plyn, elektrinu (aj 380V), verejnú kanalizáciu a dá sa pripojiť aj na optický kábel. Nehnuteľnosť je murovaná z tehly, časť je zateplená polystyrénom, okná sú plastové a drevené. Strecha je pokrytá šindľom. Časť domu je podpivničená. K domu patrí prístavba, z ktorej je vstup do pivnice.

POZEMOK: celková výmera pozemku vo výlučnom vlastníctve je 400m2, pozemok je oplotený (dodatočne bude postavené nové betónové oplotenie, ktoré bude súčasťou ceny). Prístup autom na dvor bude umožňovať vecné bremeno – právo prechodu a prejazdu peši aj motorovým vozidlom na prístupovej ceste. V prípade záujmu je možné odkúpiť celý pozemok do výlučného vlastníctva o výmere 1029m2, ktorý sa predáva spolu s rodinným domom za cenu 193.000,-EUR.

LOKALITA: dom je postavený v pôvodnej zástavbe rodinných domov v centrálnej časti obce na Školskej ulici. Obec Jakubov sa nachádza 8km od okresného mesta Malacky s plnou občianskou vybavenosťou, samotná obec má dobrú občiansku vybavenosť: materská škola, základná škola, pošta, kostol, obchody, autobusové spojenie...

PARKOVANIE: je zabezpečené  na vlastnom pozemku

CENA: 118.000,-EUR

V inzeráte sú použité aj fotografie s virtuálnou renováciou.

Bosen Group  je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.