Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 3 izbový byt s parkovaním na prenájom, Chorvátsky Grob

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom slnečný, zariadený 3 izbový byt s parkovacím státím v obci Chorvátsky Grob.

BYT: Má rozlohu 90 m2. Nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží bytového domu bez výťahu. Bytový dom je zateplený.

DISPOZÍCIA: Vo vstupnej chodbe sa nachádza toaleta s technickou miestnosťou. Po pravej strane bytu sú 2 nepriechodné izby. Kúpeľňa so sprchovým kútom. Priestranná obývačka spojená s jedálenským kútom a kuchyňou. Kuchyňa je vybavená umývačkou riadu, plynovým sporákom a rúrou. V kuchyni sa nachádza špajza s úložným priestorom a chladničkou. Z obývačky je východ na balkón.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma zariadený s klimatizáciou. Internet je započítaný v cene energií. Je možnosť využívať detské ihrisko aj altánok vo dvore bytového domu.

PARKOVANIE: K bytu prináleží jedno parkovacie miesto v spoločnom dvore za bránou. Parkovanie je ešte možné pred bytovým domom na vyhradených miestach. 

LOKALITA: V blízkosti bytového domu sa nachádza detské ihrisko, kaviareň, autobusová zastávka, obchod, obecný úrad, materská škola so základnou školou. Obec Chorvátsky Grob má výbornú dostupnosť do Bratislavy a napojenie na diaľnicu D1, D4 a R7.

Cena 600 €/mesiac nájom + 125 €/mesiac energie, depozit vo výške 725 Eur

Realitný Maklér: Petra Kovářová

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná a zahŕňa poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.