Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PREDANÉ 3 izbový slnečný byt v Bratislave - Petržalka - Jasovská ulica

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Adam Belianský

manager, realitný maklér

+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Realitná kancelária Bosen Group predáva exkluzívne 3 izbový byt na ulici Jasovská v Bratislave – Petržalka.

Bytový dom: 8 poschodový zateplený bytový dom z roku 1983. Na každom poschodí sa nachádzajú 2 byty.

BYT: 3 izbový byt o výmere 73,6 m2  (vrátane balkóna o výmere 3,67 m2)  a pivnice o výmere 1,5 m2. Nachádza sa na 7. poschodí  bytového domu s výťahom a je orientovaný na severo-východnú stranu (spálne) a juho-západnú stranu (kuchyňa, obývačka). Byt v roku 2011-2012 prešiel rekonštrukciou, čo sa týka dispozície, v roku 2012 sa realizovala výmena dverí a šatníkov (3x), v roku 2020 zasklenie balóna. Veľkou výhodou je dobrá dispozícia bytu, tri samostatné izby, zasklený balkón. Byt je krásny, slnečný.

Mesačné náklady: nájom 225€/5 osôb, elektrina 40€, plyn 8€

Dispozícia: Vstupná hala s veľkým rolldorom, nepriechodná spálňa a detská izba, obe so vstavanými šatníkmi, kúpeľňa spojená s WC, priestranná slnečná obývačka, kuchyňa s balkónom.

Lokalita: Bytový dom sa nachádza v lokalite s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou a množstvom zelene. V blízkosti bytového domu sa buduje trať električky, nachádza škola s bazénom, ihrisko, 2 škôlky, obchody, pošta, zástavky MHD, nemocnica a zdrav. stredisko.  Výborná dispozícia na voľnočasové aktivity (cyklochodníky, Veľký Draždiak, Jarovská bažantica). Rýchle napojenie do centra a na diaľničný obchvat.

Cena: 179.900€

Realitný maklér: Adam Belianský
                               +421 944 288 368
                              beliansky@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.