Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Rezervované Kancelárske priestory v historickom centre, Strakova, Staré Mesto, 107 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

JUDr. Veronika Pfundtnerová

realitná maklérka

+421 905 619 358
pfundtnerova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie

Bosen Group Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na prenájom 4 izbový v srdci historického centra vhodný na kancelárske priestory, na ulici Strakova v Bratislave, m.č. – Staré mesto.

BYT: Celková výmera bytu je 107 m2 a k bytu prislúchajú aj 2 francúzske balkóny. Byt sa nachádza na 2./ 6. poschodí s výťahom. Je vhodný či už na pohodlné bývanie v centre mesta, ale tiež aj ako administratívne priestory. Byt ponúka výhľady, či už do Strakovej, Pánskej ale aj Ventúrskej ulice.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba s kvalitnou na mieru vyhotovenou šatníkovou skriňou, priestranným šatníkom a tiež vstupom do samostatnej toalety. Velkorysá hala vhodná na recepciu, z ktorej je vstup do všetkých miestností bytu. Priestranná kúpeľňa s vaňou a toaletou. Slnečná samostatná kuchyňa s jedálenskou časťou, priestranné 2 kancelárie a jedna menšia.

ZARIADENIE:  Byt je v súčasnosti čiastočne zariadený. Súčasťou zariadenia sú: kuchynská linka s elektrickou rúrou, plynovou varnou doskou, digestorom, umývačkou riadu a veľkou chladničkou a mrazničkou. Súčasťou kuchyne je aj jedálensky kút. V nadštandardne priestrannej kúpeľni je vaňa, práčka a toaleta oddelená zástenou. Byt je vybavený klimatizáciou a vonkajšími roletami.

LOKALITA: Vynikajúca lokalita na Bratislavskom korze ponúka kompletnú občianskú vybavenosť v pešej dostupnosti. V okolí bytového domu sa nachádzajú reštaurácie, kaviarne, divadlá, školy a škôlky, obchodné centrum Prior a Eurovea so širokou ponukou služieb, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, MHD, široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia. Neďaleko sa nachádza aj nákupné centrum Aupark.

V bezprostrednej blízkosti bytu sa ľahko napojíte na cyklotrasu či už do prírody alebo do iných častí mesta. Táto skvelá lokalita ponúka skvelé dopravné napojenie prostredníctvom električiek aj autobusov, pričom zastávka MHD je v tesnej blízkosti.  A taktiež je tu výborné napojenie na diaľničný obchvat.

PARKOVANIE:  V okolí bytového domu je viacero garážových domov.

CENA: 1300 € nájom + 350 € energie  =  1650 €

Pre viac informácií prosím kontaktujte: 

Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová

Tel: + 421 905 619 358

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.