Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ | Novostavba 2 izbového bytu s balkónom neďaleko OC Aupark

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Bc. Ing. Lukáš Husár

Realitný maklér a manažér

+421 911 016 170
husar@resido.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Resido Concept Vám ponúka na predaj nový, len nedávno skolaudovaný  2 izbový byt s balkónom v novostavbe vo vyhľadávanej lokalite na začiatku Petržalky, v blízkosti OC Aupark a Sadu Janka Kráľa.

3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=JsKU9uWYw8a

Základné info:
• celková úžitková plocha 54 m² (z toho byt 47,4 m² + balkón 6,6 m²)
• počet izieb: 2
• vyhotovený vo vyššom štandarde vrátane vonkajších elektrických žalúzií, predprípravy na klimatizáciu, izolačných plastových okien a bezpečnostných dverí
• ideálne 7. poschodie z celkových 8 s výhľadom na Kamzík
• západná orientácia zaručujúca presvetlený priestor
• kvalitná novostavba bytového domu s výťahom
• vo fotogalérii nájdete ukážky zariadenia bytu formou virtuálneho homestagingu 

Lokalita a parkovanie:
Byt je situovaný v obľúbenej časti Petržalky a má výbornú dostupnosť do centra mesta. V jeho blízkosti nájdete OC Aupark, OC Eurovea a takisto Sad Janka Kráľa. V okolí bytového domu sa nachádza množstvo zelene a detské ihriská. Lokalita má veľmi dobré napojenie na diaľničný obchvat, v pešej dostupnosti sa tiež nachádza električková zastávka MHD, ktorá Vás za pár minút dopraví priamo do centra.
Rezidenčné parkovanie priamo pri bytovom dome.

Cena:
229 000 €
Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Názor makléra:
Kvalitná novovstavba 2 izbového bytu vyhotovená v nadštandarde, ktorá ponúka možnosť zariadiť si bývanie presne podľa vlastných predstáv. Byt je situovaný v žiadanej a rozvíjajúcej sa lokalite s dobrou dostupnosťou autom aj MHD. Navyše lokalita ponúka okrem perfektnej občianskej vybavenosti aj množstvo zelene a cyklochodníky v bezprostrednom okolí. 

© Vyhotovené fotografie a text sú autorským dielom realitnej kancelárie Resido Concept.
V Resido Concept poskytujeme profesionálne služby v oblasti realít a financií so zameraním na budovanie a správu majetku.
Sme partnerom spoločnosti BOSEN GROUP a členom Realitnej únie SR.