Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PREDANÉ | 2 izbový byt s terasou v novostavbe na ulici Kysucká - Senec, 73m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Adam Belianský

manager, realitný maklér

+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group  2 izbový byt v 8 ročnej novostavbe v blízkosti centra mesta na ulici Kysucká, Senec bol predaný už na prvej obhliadke. V bytovom dome sa nachádza 8 bytových a jedna nebytová jednotka. Na poschodí sa nachádzajú len dva byty. 

BYT: Celková výmera bytu je 72,33m2 z čoho 21,97m2 má terasa a 1,56m2 pivničná kobka susediaca s bytom. Nachádza sa na 3. poschodí z celkových 3 a je orientovaný na severo-západ. Byt má vlastný plynový kotol na kúrenie a ohrev teplej vody, vďaka čomu má byt naozaj nízke mesačné náklady (na 4 osoby 80€ správca, 36€ elektrika, 30€ plyn - 146€).

DISPOZÍCIA: Zo vstupnej chodby sa dostaneme do priestrannej obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálenským kútom s východom na slnečnú terasu. V kúpelni sa nachádza vaňa, sprchový kút a dve umývadla. Toaleta je oddelená. V spálni je veľká vstavaná skriňa. 

ZARIADENIE: Byt sa predáva po dohode kompletne zariadený.

PARKOVANIE: Bezproblémové v okolí bytového domu.

LOKALITA: Výborná poloha v pešej dostupnosti do centra mesta (10 min.) a na Slnečné jazerá (15 min.). Bytový dom sa nachádza v lokalite plnej zelene a detských ihrísk v bezprostrednej blízkosti škôlky, obchodov, reštaurácií a zastávky MHD. 

CENA: 180.000€

MAKLÉR: Adam Belianský
                 +421 944 288 368
                 beliansky@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.