Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Na predaj 2 izbový byt Trenčín - Jána Halašu

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Martin Grunta

Riaditeľ pobočky

+421 911 083 672
grunta@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Ponúkam Vám na predaj 2 izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii v meste Trenčín na ulici Jána Halašu.

BYT: Úžitková plocha bytu je 47 m2, pivnica 2 m2 a balkón o rozlohe 5 m2. Nachádza sa na 3. poschodí z 8. Podlaha: laminát + PVC. V byte sú vymenené podlahy v obytných miestnostiach, nové radiatory, plastové okná. V byte sa nachádza kúpeľňa s vaňou a oddelené WC. V byte je zavedený optický internet.

BYTOVÝ DOM: Prešiel kompletnou rekonsštrukciou ako je zateplenie, výmena okien za plastové,  balkóny, elektroinštalácia, nové stúpačky, strecha, výťah a iné.

DISPOZÍCIA: Vstup do bytu tvorí chodba z ktorej je možnosť sa dostať do každej miestnosti (z prava = spáľňa, obývačka s balkónom, kúpeľňa s vaňou a oddeleného WC.

CENA: 85.000,-€

MESAČNÉ NÁKLADY:  Celkové náklady sú 200€/mesiac už vrátane energií.

LOKALITA: Byt sa nachádza v meste Trenčín na ulici Jána Halašu. V okolí bytového domu sa nachádza všetka občianská vybavenosť ako potraviny, detské ihrisko, parkovisko a v blízkom okolí sa nachádza škôlka, škola, obchod, lekár, zástavka a podobne. Z bytového domu sa dá rýchlo prejsť pešo do mesta. Pred bytovým sa nachádza verejné parkovisko.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.