Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ | BOSEN | Predaj 3 izbový rodinný dom, Nitra - Kalvária

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Daniela Škrobánková

Manager

+421 948 113 361
skrobankova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

BOSEN | Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom v pôvodnom stave, vo vychytenej lokalite na Kalvárii.   

DOM: Samostatne stojaci rodinný dom s jedným podlažím a čiastočným podpivničeným, postavený v 20 rokoch minulého storočia. Je v pôvodnom stave. V 70 rokoch sa vyhotovila prístavba k domu. Pristavil sa objekt s pultovou strechou k zadnej stene domu pozostávajúci z chodby a izby, ktorý je čiastočne podpivničený. Dom má betónový základ, betónovú vrstvu podlahy, obvodové múry z pálenej tehly, drevený strop, sedlovú strechu v tvare L s keramickou krytinou. V dome sú pôvodné okná, elektrické a vodovodné rozvody. Podlaha v izbách a kuchyni je z PVC, na verande a kúpeľni s WC je keramická dlažba, interiérové a exteriérové dvere sú pôvodné. Vykurovanie objektu je zabezpečované za pomoci samostatných plynových konvenčných ohrievačov (gamatiek). Na ohrev teplej vody slúži 5 ročný plynový ohrievač vody so zásobníkom. Zastavaná plocha je cca 110 m2.

IS: voda, elektrika, plyn, kanalizácia, pevná linka (na účely internetu)

LOKALITA: Dom sa nachádza v meste Nitra - Staré Mesto, lokalite nazývanej Kalvária. V tesnej blizkosti nájdeme hrádzu rieky Nitra, s využitím od prechádzok až po rôzne športy. Na pešo sa za 10 min viete dostať na pešiu zónu, autobusovú a železnicnú stanicu, univerzity UKF/SPU, za 5 min do nemocnice, lekární a niekoľkých miestnych potravín či supermarketu.

VHODNÝ PRE: Rodiny s deťmi, seniorov alebo firmy, ktorý ocenia hlavne polohu v rámci mesta a zároveň pôvodný stav, umožňujúci voľnú ruku pri rekonštrukcii.

CENA: 189 000,-€

KONTAKT: Mgr. Daniela Škrobánková, +421 948 11 33 61, skrobankova@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.