Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Nadštandardný 5 izbový rodinný dom, úžitková plocha 134m2 - okr.Trenčín

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

Základné informácie

Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN GROUP / ponúka na predaj moderný a nadštandardný 5 izbový rodinný dom.

Rodinný dom sa nachádza v obci Melčice-Lieskové v tichej a kľudnej časti obce s dobrou dostupnosťou, ktorá je vzdialená len 10km od mesta Trenčín.

DOM: Celková úžitková plocha rodinného domu je 134m2, zastavena plocha je 116m2, pozemok 841m2. Dom je postavený z kvalitných a precízne vyberaných materiálov čomu zodpovedá celkový technický stav.

V celom dome su navrhnuté kvalitné drevené eurookná, stešné okná Velux, strešná krytina BRAMAC, krb, automatický závlahový system, vlastná studňa. 

Systém ÚK obsluhuje  úsporný kondenzačný kotol so zásobníkom na TÚV. Ekvitermická regulácia umožnuje široké spektrum nastavení ÚK (nastavenie krivky, posun krivky, teplota vykurovacej vody, vplyv vonkajšej teploty).

Záhrada je navrhnutá zahradným archiketkom, kde je neopisateľná harmonia a pokoj rozdelená na relax a zábavu. Drevenný altánok, ktorý je umiestnený za rodinným domom zaručuje maximálne súkromie spoločne s nadzemným bazénom.

Celý exteriér ponúka majiteľom jedinečný zážitok. Každé miesto má víac využití a rastiliny sa navzájom doplňajú.  

Nehnuteľnosť nám ponúka nadštandardnú dvojgaráž a parkovanie pred domom. Okolo celého pozemku je vybudované oplotenie.

DISPOZÍCIA: Prízemie - vstupná chodba, schodisko, kúpeľňa s WC, špajza, izba, kuchyňa prepojená s obyvacou časťou s výstupom na vonkajšiu terasu.

Podkrovie: chodba, 2 x izba, kúpeľňa s WC, spáľňa s vlastným šatníkom, balkón.

LOKALITA: Nehnuteľnosť predstavuje aktraktívne bývanie v pokojnom prostredí s výbornou dostupnosťou do mesta (Trenčín 10km, Nové Mesto nad Váhom 10km). Zároveň v pešej dostupnosti je kompletná občianská vybavenosť.

Kolaudácia r.2009.

Cena: 370.000,-€

KONTAKT: Daniela Dobiašová, +421 908 164 070, dobiasova@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.