Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

  • 0

Základné informácie

Interné ID: 12293677
Ulica: Záhradná
Mestská časť: Alžbetin Dvor
Obec: Miloslavov
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | Starší 5 izbový RD s veľkou záhradou v Miloslavove

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Bosen Group ponúka exkluzívne na predaj starší 5 izbový rodinný dom s veľkou záhradou a dvojgarážou v lokalite Miloslavov, časť Alžbetin Dvor na Záhradnej ulici. 

Dom: - 26 ročnú stavba , samostatne stojaci nepodpivničený dvojpodlažný RD, s prístavbou garáže a skladu je 20 ročná stavba, strop je železobetónový, v podkroví je drevený trámový, sedlová strecha s vikierom,  strecha krytina, schody na poschodie sú oceľové s drevenými nástupnicami, plastové okná s izolačným dvojsklom, vonkajšie plastové žalúzie, sieťky proti hmyzu, drevené interiérové dvere, vchodové dvere sú plastové, vykurovanie je teplovodné radiátorové cez elektrický kotol Protherm, kombinovaný so zásobníkovým ohrievačom na TUV, krb bez prieduch, klimatizácia na poschodí, 5 izbový,  úžitkovou plochou prízemia 132,5 m2, úžitková plocha horného poschodia 132,5 m2 , garáž so skladom 49,70 m2, , terasa s altánkom 19,23 m2, balkón 15 m2 , zastavaná plocha 175 m2. Dom sa predáva čiastočne zariadený. Mesačné náklady: elektrina 150€, žumpa 55€

Pozemok: plocha pozemku 2340 m2, inžinierske siete (elektrinu, studňa – vŕtaná 8 m, žumpa 27,5 m3), terasa, elektrická brána, oplotenie pozemku (časť pletivový, časť z tvárnic),  altánok 19,23 m2, prístupová cesta k domu je kamienková.

Dispozícia: Vstup do domu tvorí veľká priestranná vstupná chodba  odkladacím priestorom. Na prízemní domu sa nachádza veľký priestor, ktorý tvorí dennú časť domu a to veľká kuchyňa s komorou a veľká obývačka s krbom. V obývačke je schodisko na horné poschodie a vstup na prednú terasu. Pri vstupe do dennej časti je kúpeľňa s WC a vstup na zadnú chodbu kde je práčovňa a vstup na zadnú terasu s altánkom a do záhrady.

Vstup na horné poschodie tvorí točivé schodisko, chodba. Na poschodí sa nachádzajú 4 veľké priestranné izby. Jedna izba má svoj vlastný balkón.  Nachádza sa tu veľká kúpeľňa a WC.

3D vizuál: https://my.matterport.com/show/?m=xeYe89niXyg

Lokalita: rodinný dom sa nachádza v tichej časti, v strede dediny s dobrou dostupnosťou. V obci je základná a materská škola, obecný úrad, lekáreň, lekár pre deti a dospelých, miestne potraviny, kostol, plaváreň,  športový areál, zástavka autobusu a vlaková stanica. Medzi dedinami je obchodné centrum Billa s ďalšími obchodíkmi, v Miloslave je kultúrny dom, pošta, detské ihrisko. V okolí sú jazerá Košariská, dobrá dostupnosť na diaľničný obchvat R7,D4 či do Šamorína, Dunajskej Lužnej a Rovinky.

Cena: info v RK

Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.: 0915/089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2340 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
25,85 m
Dĺžka pozemku:
44,25 m
Úžitková plocha:
265 m2
Zastavaná plocha:
175 m2
Podlahová plocha:
329.7 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
5
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Rok výstavby:
1996
Rok kolaudácie:
1997
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
329.7 m2
Plocha balkóna:
15 m2
Počet balkónov:
1
Terasa plocha:
19.23 m2
Počet terás:
1
Počet garáží:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Optická sieť:
áno
 

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti