Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Dizajnérkou navrhnutý a kompletne zariadený 4 izbový byt v pokojnej časti Ružinova

MAKLÉR

Bc. Ing. Lukáš Husár

Realitný maklér a manažér

+421 911 016 170
husar@resido.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

Resido Concept Vám ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný a zariadený 4 izbový byt navrhnutý dizajnérkou blízko parku Ostredky,  v Ružinove na Súmračnej ulici. 

3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=93vgvNJxsja

Základné info:
• celková úžitková plocha 80 m² (z toho byt 73 m² + balkón 6m² + pivnica 1 m²)
• počet izieb: 4
• kompletná rekonštrukcia dokončená v auguste 2023 (nová elektroinštalácia, rozvody vody a odpadu, stierky a maľovka, podlahy, obklady a sanita)
• nový dizajnový nábytok, vstavané skrine
• na mieru vyrobená kuchynská linka vrátane spotrebičov
• 3. poschodie z celkových 6
• byt je orientovaný na východ s výhľadom do zeleného parku
• zrekonštruovaný a zateplený bytový dom s výťahom

Lokalita a parkovanie:
Byt sa nachádza v tichej a pokojnej časti Ružinova. V blízkosti nájdete Park Ostredky, Park Ružinov či Park Andreja Hlinku, a len o kúsok ďalej aj Štrkovecké jazero. Vďaka výbornej dostupnosti mestskej hromadnej dopravy sa dostanete do centre mesta za pár minút. V okolí bytového domu nájdete kompletnú občiansku vybavenosť a na diaľničný obchvat sa napojíte do 5 minút.
Verejné parkovanie priamo pri bytovom dome.

Cena:
294 900 €
Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Názor makléra:
Krásny dizajnový byt v obľúbenej lokalite, s výbornou dostupnosťou do centra mesta alebo na diaľničný obchvat. Svojou rozlohou poskytuje dostatočný priestor pre mladú aktívnu rodinu alebo pár. Kvalitná rekonštrukcia spolu s vkusným zariadením poskytne majiteľom komfortné a pohodové bývanie. Ďalšími výhodami sú vybudovaná infraštruktúra v okolí a zároveň tiché a pokojné prostredie. Byt má priestranný balkón orientovaný do parku, je ihneď k dispozícii a predáva sa so všetkým zariadením.

© Vyhotovené fotografie a text sú autorským dielom realitnej kancelárie Resido Concept.
V Resido Concept poskytujeme profesionálne služby v oblasti realít a financií so zameraním na budovanie a správu majetku.
Sme partnerom spoločnosti BOSEN GROUP a členom Realitnej únie SR.