Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ: BOSEN | 2 izb. byt s možnosťou prerábky na 3 izb. byt, Rezedova - Ružinov

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

PREDANÉ: Bosen Group Vám exkluzívne ponúkal na predaj priestranný 2 izbový byt s potenciálom prerábky na 3 izbový. Nachádza sa v tehlovom bytovom dome postavenom v roku 2009, v obľúbenej časti Ružinova s množstvom zelene, na Rezedovej ulici.

BYT: Výmera bytu je 71,16 m2 z čoho tvorí loggia 5,4 m2 a pivničná kobka 1,7 m2. Byt sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží zatepleného bytového domu s výťahom. Orientovaný je smerom do dvora na východnú stranu. 

AKTUÁLNA DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej časti, priestrannej obývacej izby prepojenej s kuchynskou a jedálenskou časťou, spálne, kúpeľne spojenej s toaletou a loggie.

PLÁNOVANÁ DISPOZÍCIA: Presunutie kuchynskej linky do obývacej izby a vytvorenie detskej izby/pracovne z priestoru, kde je aktuálne umiestnená kuchynská linka.

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=jFCGC9jNXwo

ZARIADENIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený. Vo vstupnej časti bytu je umiestnený botník a veľká roldor skriňa. Obývaciu izbu tvorí pohovka a policové skrine. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka s elektrickou varnou doskou a rúrou, digestor, vstavaná mikrovlnná rúra, jedálenský stôl so stoličkami, chladnička s mrazničkou. Kúpeľńa disponuje klasickou vaňou, toaletou, skrinkou, umývadlom a práčkou.

PARKOVANIE: Rezidenčné parkovanie pre majiteľov bytov vo dvore (za rampou) a verejné parkovanie pri bytovom dome.

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej časti Ružinova, v blízkosti zeleného parku s detským ihriskom. Komplexné služby nájdete v pešej dostupnosti: reštaurácie, lekáreň, potraviny Tesco a LIDL, OC RETRO, kaviarne, banka, základná škola či gymnázium. Športoví fanúšikovia ocenia aj bežeckú dráhu či fitnesscentrum. Relax si môžete dopriať pri Ružinovskom či Štrkoveckom jazere, alebo v Parku Andreja Hlinku. Výhodou je aj blízkosť autobusovej zastávky.

CENA: 229.990 € byt a pivničná kobka

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.