Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | predaj 3-izbový byt v Trenčíne - časť Sihoť II

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

Základné informácie

Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

BOSEN GROUP ponúka na predaj krásny a zariadený 3 izbový byt po kompletnej rekonštrukcií vo vyhľadávanej lokalite v Trenčíne časť Sihoť. Nehnuteľnosť sa nachádza na 1.poschodí v zateplenom bytovom dome, ktorý prešiel rozsiahlou rekoštrukciou. 

Dispozícia:  pekná a presvetlená vstupná chodba, murovaná kúpeľňa, samostatné WC, spálňa, veľmi vkusne zmenená dispozícia kuchyne s obyvačkou, detská izba. K bytu prislúcha murovaná pivnica a spločné bytové priestory. Toho času byt nemá balkón, v blízkom a dostupnom čase budú balkóny opäť v riešení.

Samotný byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou v roku 2017 a boli menené rozvody vody, elektrika,podlahy,sanita,dvere,na mieru nová krásna kuchynská linka -vrátane spotrebičov a zmenila sa čiastočne dispozícia bytu. Byt je krásne a vkusne zariadený vhodným nábytkom, ktorý sa hodí do celého konceptu bytu. 

Cena: 134 000,-€

Nehnuteľnosť sa ponúka na predaj vrátane zariadenia-dohoda.

Byt je voľný na základe vzájomnej dohody - ,,Október - November 2023,,

Parkovanie je bezproblémové pri bytovom dome.

Lokalita - Sihoť ponúka kľudné a veľmi vyhľadávané bývanie vďaka dobrej dostupnosti do centra mesta, v blízkosti je hrádza, škola, škôlky, MHD, obchod LIDL, zdravotné zariadenia, pošta,reštaurácie a mnoho iného.

KONTAKT: Daniela Dobiašová, +421 908 164 070, dobiasova@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.