Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ: BOSEN | 2kk byt v novostavbe Urban Residence, 60 m2, Nové Mesto

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

PREDANÉ: Bosen Group Vám exkluzívne ponúkal na predaj zariadený 2kk byt v novostavbe Urban Residence (skolaudované 2018). Nachádza sa vo vyhľadávanej časti Bratislavy v blízkosti Trnavského a Račianskeho mýta - mestská časť Nové Mesto. S bytom sa predáva aj garážové parkovacie státie a pivničná kobka.

BYT: Celková výmera bytu s príslušenstvom je 60,74 m2, pričom plocha bytu je 48,8 m2, loggia 9,12 m2 a pivnica 2,82 m2. Byt sa nachádza na najvyššom 6. poschodí zatepleného bytové domu s výťahom. Izby sú orientované na východnú stranu smerom do zeleného vnútrobloku.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej haly, kde sa nachádza vstup do priestranného šatníka, samostatnej toalety a kúpeľne s klasickou vaňou. Obývacia izba je prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou a je z nej aj vstup do spálne. Z obidvoch izieb je výstup aj na priestrannú loggiu.

ZARIADENIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený: kuchynská linka so vstavanými elektrospotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, vstavaná mikrovlnná rúra, digestor), vstavané skrine v spálni, walk-in šatník s policovým systémom a vešiakovou skriňou, klimatizácia v obývacej izbe, exteriérové žalúzie na všetkých oknách.

LOKALITA:  Novostavba Urban Residence sa nachádza na začiatku mestskej časti Nové Mesto v blízkosti Trnavského a Račianskeho mýta. Lokalita sa vyznačuje kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, Lidl, nákupné centrum Central, lekáreň, kaderníctvo...), pričom veľké množstvo služieb je aj priamo súčasťou projektu (reštaurácie, kaviareň, potraviny,...). V rámci projektu oceníte aj zelený vnútroblok s destkým ihriskom, ping-pongové stoly, či venčisko pre psov. Zastávka MHD je priamo pri projekte.

CENA: 241.000 € byt + 4.000 € pivničná kobka + 30.000 € garážové státie = spolu 275.000 € (kúpa garážového státia nie je podmienkou) 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.