Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Kompletne zrekonštruovaný 2 izbový byt v tehlovom bytovom dome v Ružinove

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Bc. Ing. Lukáš Husár

Realitný maklér a manažér

+421 911 016 170
husar@resido.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Resido Concept Vám ponúka na predaj kompletne zariadený, klimatizovaný 2 izbový byt s balkónom v tehlovom bytovom dome, v obľúbenej časti Ružinova v tesnej blízkosti parku Ostredky.

3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=BmtYRNERZwZ

Základné info:
• celková úžitková plocha 56,5 m² (z toho byt 51 m² + balkón 1,5 m² a pivnica 4 m²)
• počet izieb: 2
• kompletná rekonštrukcia bytu realizovaná v roku 2019
• predáva sa kompletne zariadený (kuchynská linka vrátane spotrebičov, 2 klimatizačné jednotky, vstavané skrine, nábytok)
• 2. poschodie z celkových 3 
• orientácia na západnú stranu s výhľadom do tichého parku
• tehlový bytový dom bez výťahu
• správcovské poplatky vo výške 117 € na 1 osobu

Lokalita a parkovanie:
Byt sa nachádza vo veľmi obľúbenej a pokojnej časti Ružinova, v bezprostrednej blízkosti parku Ostredky. V jeho okolí nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako školy, škôlky, kaviarne a reštaurácie, taktiež parky s množstvom zelene na príjemné prechádzky a oddych. Vďaka výbornej dostupnosti mestskej hromadnej dopravy sa dostanete do centra mesta za pár minút. Lokalita má taktiež veľmi dobré napojenie na diaľničný obchvat.
Parkovanie je verejné, pred bytovým domom.

Cena:
189 900 €
Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Názor makléra:
Vyhľadávaná lokalita, tehlový bytový dom, kvalitná rekonštrukcia a prijateľná cena robia z tejto nehnuteľnosti ideálny štartovací byt pre pár alebo mladú rodinu. Ďalšími výhodami sú vybudovaná infraštruktúra v okolí a zároveň tiché a pokojné prostredie. Vďaka svojej lokalite je nehnuteľnosť vhodná aj ako investičný byt na prenájom. Byt má balkón orientovaný do zeleného parku, je ihneď k dispozícii a predáva sa so všetkým zariadením.

© Vyhotovené fotografie a text sú autorským dielom realitnej kancelárie Resido Concept.
V Resido Concept poskytujeme profesionálne služby v oblasti realít a financií so zameraním na budovanie a správu majetku.
Sme partnerom spoločnosti BOSEN GROUP a členom Realitnej únie SR.