Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 2 izbový byt s terasou a záhradou v novostavbe, Liptovský Mikuláš, Stošice, 67 m2

Základné informácie

Ulica: Púpavová
Obec: Liptovský Mikuláš
Okres: Liptovský Mikuláš
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

BOSEN | 2 izbový byt s terasou a záhradou v novostavbe, Liptovský Mikuláš, Stošice, 67 m2

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group ponúka na predaj 2 izbový byt v energetickom štandarde A0 (nízkoenergetický) s priestranným balkónom, pivničnou kobkou parkovacím státím a záhradou v úplne novom projekte Stošice - Podhorany v Liptovskom Mikuláši s výhľadom na Tatry s pocitom bývania v dome. 

3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=TfUUaViTodR

BYT: Byt má rozlohu 66,96 m2, z toho loggia má 5,70 m2 a pivničná kobka približne 7m2. K bytu prislúcha aj záhrada s rozlohou 190m2. K bytu je potrebné zakúpiť externé parkovacie státie. Byt sa nachádza na prízemí, orientovaný prevažne na juh, ale aj západ a sever, čím je príjemne presvetlený. Samotná konštrukcia je zmiešaná - obvodové steny sú z keramických tvárnic, deliace priečky medzi bytmi sú z akustickej tehly značky HELUZ a vnútorné priečky z SDK. 

ZARIADENIE: Byt sa predáva v ŠTANDARDE bez kuchynskej linky. okná plastové s tepelno-izolačným trojsklom, laminátové parkety, keramická dlažba a obklady v kúpeľni so sanitou značky Villaroy&Bosch, interiérové dvere plné hladké, bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere s video-vrátnikom. Na balkóne je použitá mrazuvzdorná protišmyková dlažbaosadená na terčoch. Byt má vodné podlahové vykurovanie, regulované centrálnym termostatom. TÚV a vykurovanie v byte zabezpečuje tepelné čerpadlo značky VIESMANN pre každý byt samostatne. Byt je vybavený aj lokálnou rekuperačnou jednotkou VAILLANT RECOVAIR. Elektroinštalácie v byte sú pripravené pre zariadenie SMART domácnosti. Do bytu je privedený optický internet. Svetlá výška miestností je príjemných min 2600mm. 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba s priestorom na šatník, spálňa orientovaná na severo-východ, kúpeľňa s vaňou a predprípravou na sprchový kút, samostatné WC, obývačka s kuchyňou s priamym výstupom do záhrady. Príjemná mierka projektu 2NP a jedno ustúpené podlažie zaručuje kvalitné, komunitné bývanie. 

PARKOVANIE: K bytu je potrebné dokúpiť minimálne 1 vonkajšie parkovacie státie na parkovisku pri obytných domoch s predprípravou na elektrické nabíjannie. 

LOKALITA: Projekt Stošice - Podhorany predstavuje pre obyvateľov moderné bývanie v novo vystavanej štvrti pod Tatrami. Kvalitné a praktické byty, funkčná architektúra a verejné aj súkromné priestory na šport či relax ponúkajú obyvateľom bytových domov množstvo príležitostí na trávenie voľného času. V bezprostrednej dostupnosti sa nachádza občianska vybavenosť. Centrum mesta Liptovský Mikuláš je vzdialený len 10 min autom ako aj výjazd na diaľnicu D1. 

CENA: 158.500 eur vrátane provízie

Realitný maklér: Mgr.art. Nora Žalúdeková
Pre bližšie informácie (cena parkovacieho státia, pivnice či financovania) ma neváhajte kontaktovať

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
korporácia
Úžitková plocha:
67 m2
Zastavaná plocha:
67 m2
Skladová plocha:
7 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
A
Energetická náročnosť budovy:
Nízkoenergetický
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
nevybavený
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Rok kolaudácie:
2023
Počet poschodí od prízemia vyššie:
3
Pozícia:
Prízemie
Celková plocha:
256.96 m2
Plocha balkóna:
5.7 m2
Počet balkónov:
1
Pivnica plocha:
7 m2
Počet pivníc:
1
Orientácia:
juh
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti