Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Reštaurácia s vonkajším barom v novom centre Petržalky pri Chorvátskom ramene, Petržalka City, 243 m² + 333 m² terasa

Základné informácie

Ulica: Rusovská cesta
Mestská časť: Dvory
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Priestory
Typ: Predaj
Typ objektu: Reštauračné priestory

BOSEN | Reštaurácia s vonkajším barom v novom centre Petržalky pri Chorvátskom ramene, Petržalka City, 243 m² + 333 m² terasa

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na predaj priestor reštaurácie v novovznikajúcej štvrti  Petržalka City v meste Bratislava m.č. Petržalka pri Chorvátskom ramene Dunaja.

PRIESTOR: Podlahová plocha priestoru je 243,13 m² a prislúchajúca terasa 333 m² orientovaná na juh s výhľadom do upravenej zelene v exteriéri. Reštaurácia je súčasťou administratívno-bytového komplexu SOHO v srdci Petržalky.

DISPOZÍCIA: Vchod do reštaurácie je možný priamym vchodom, ktorý je situovaný na južnej fasáde budovy. Stravovacia časť je umiestnená pozdĺž fasády do tvaru písmena L s priečelím z hliníkových veľkoformátových okien. Zázemie kuchyne, kuchyňa a toalety sú situované v zadnej časti priestoru v strede budovy.

ZARIADENIE: Priestor sa predáva ako holopriestor, bez kolaudačného rozhodnutia. Podlahová plocha bez nášľapnej vrstvy, deliace konštrukcie murované, bez povrchovej úpravy kombinované so železobetónovým nosným systémom. Priečelia tvorené zasklenými hliníkovými stenami. Možnosti napojenia na rozvod vody, kanalizácie, elektriny a vzduchotechniky. V priestore sú taktiež umiestnené snímače ESP.

TERASA: Prekrytie terasy je skonštruované pomocou modernej membránovej konštrukcie.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie je zabezpečené na severnej strane budovy s prístupom z Rusovskej cesty, ktoré je vyhradené pre prevádzky na prízemí budovy. Rezidenti majú zabezpečené parkovanie v dvojpodlažnej, podzemnej garáži.

LOKALITA: Unikátny komplex Petržalka city je obklopený atraktívnym prostredím plným zelene priamo v centre Petržalky s napojením na všetky dôležité dopravné tepny. Z južnej strany ho obmýva Chorvátske rameno, na ktorého brehu pribudne príjemná promenáda. Obľúbená, novovznikajúca časť Bratislavy dáva novým majiteľom predpoklad na bohaté množstvo návštevníkov.

CENA: 490.000 EUR bez DPH

Realitný maklér: Petr Mík tel: 0911 150 233

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
243 m2
Stav:
novostavba
Terasa:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Sklad:
áno
Pozícia:
Prízemie
Celková plocha:
576 m2
Terasa plocha:
333 m2
Orientácia:
juh
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Petr Mík, LRM.

realitný maklér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti