Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | na predaj rodinný dom s pozemkom, Veľká Hradná okr. Trenčín

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

Základné informácie

Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy

BOSEN | GROUP ,, Exkluzívne " ponúka na predaj starší rodinný dom v pokojnej obci Veľká Hradná, ktorá je vzdialená iba 20 km od mesta Trenčín.  Celková výmera pozemku je 800m2, predná časť je vhodná na výstavbu rodinného domu, zadná časť pozemku je mierne svahovitá, kde je postavený rodinný dom z roku 1960. Nehnuteľnosť je v pôvodnom ale udržiavanom stave, dom je suchý a bol pravidelne vykurovaní ÚK.

Dispozícia domu: 1.NP vstupná chodba, kuchyňa, obyvačka, izba, izba, špajza, kúpeľňa s WC, schody ktoré vedú na poval a do pivnice.

Podkrovie: izba, poval toho času využívaný ako odkladací priestor.

Suterén: garáž, technická miestnosť, komora.

Za rodinným domom je krásna časť lesa, kde sa nachádza posedenie, ktoré využívali majitelia domu.

K pozemku vedie priamo alfaltová cesta. Obec Veľká Hradná prevádzkuje vlastný celoobecný vodovod. Je tu materská škôlka, malotriedna základná škola,potraviny,kultúrny dom, tenisový kurt, ľudová knižnica s bohatým knižným fondom. 

Základná škola s materskou školou, všeobecný lekár pre dospelých, reštaurácie, pošta a obchody sú dostupné len 3km v obci Svinná.

KONTAKT: Daniela Dobiašová, +421 908 164 070, dobiasova@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.