Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

  • info v RK

Základné informácie

Ulica: Slnečnicová
Obec: Rovinka
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Developerské projekty
Typ: Predaj
Typ projektu: Výstavba bytov

BOSEN | Komfortné bývanie v novom projekte FLORET, Rovinka

Popis developérskeho projektu

Bosen Group Vám ponúka na predaj 1 - 3 - izbové byty v novom projekte FLORET v obci Rovinka len pár minút od Bratislavy. Ide o moderný projekt, postavený z kvalitných, udržateľných materiálov s premyslenými dispozíciami v lokalite, ktorá ponúka všestranné využitie.

O PROJEKTE: Moderný projekt 4 poschodového obytného domu, len 10 minút od Bratislavy, taktiež s výbornou občianskou vybavenosťou a športovým vyžitím. Byty sú priestranné s veľkorysými terasami predávané v štandarde. Parkovanie je zabezpečené garážovými stojiskami priamo pod budovou ale aj vonkajším parkovaním. 

ŠTANDARD PROJEKTU: Novovznikajúci projekt disponuje solárnymi panelmi, systémom chladenia a vykurovania-fancoil, laminátovou podlahou, kvalitnou kúpeľňovou sanitou v kombinácií s gresovou dlažbou, plastovými oknami s izolačným trojsklom a bezpečnostnými vchodovými dverami.  

1 IZB: Úžitková plocha bytov sa pohybuje od 23,90m2- 34,83m2, disponujú terasami v rozmere cca 5m2 alebo peknými záhradkami s výmerou približne 12m2. 
Cena: na vyžiadanie. V cene je zahrnutý štandard.

2 IZB: Úžitková plocha bytov sa pohybuje od 48,24m2- 76,11m2, disponujú terasami v rozmere cca 13,13m2 38.67 m2 alebo peknými záhradkami s výmerou približne 25m2. 
Cena na vyžiadanie. V cene je zahrnutý štandard.

3 IZB: Úžitková plocha bytov sa pohybuje od 58,59m2- 60,31m2, disponujú terasami v rozmere cca 10,99m2 - 31,57 m2 s orientáciou J-JJZ.
Cena na vyžiadanie. V cene je zahrnutý štandard.

KOMERČNÉ PRIESTORY: Súčasťou komplexu Floret je aj 20 priestorov prispôsobených pre budúce ambulancie alebo administratívne služby. Na zvýšenom prízemí (1.NP) sa bude nachádzať ú.p. 234 m2, na 2.NP sa bude nachádzať ú.p. 391 m2 a na 3.NP sa bude nachádzať ú.p. 382 m2. Dispozície sa môžu ešte meniť v závislosti od požiadaviek.

PARKOVANIE: Garážové parkovacie státie viete v predpredaji získať už v cene bytu.

STAV PROJEKTU: Vo výstavbe

LOKALITA: Obec Rovinka je vzdialená od Bratislavy len 10km ( pohodlná rýchlostná cesta D4, R7 ). V bezprostrednom okolí projektu FLORET sa nachádza kvalitná, kompletná občianska vybavenosť, moderné gastro prevádzky, OC Storia aj príroda. Navyše, plánovanou súčasťou budovy sú aj ambulancie lekárov, špecialistov. V okolí nájdete množstvo cyklotrás, dve jazerá, školy či škôlky. 

Maklér:  Marek Radič
                +421 911 982 649
                 radic@bosen.sk  

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodie
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 
 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
Vo výstavbe
Loggia:
áno
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
2023
Rok kolaudácie:
2025
Počet poschodí od prízemia vyššie:
3
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Marek Radič

realitný maklér

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti