Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ: BOSEN | Rodinný dom RD5/B s veľkorysým pozemkom a nádhernými výhľadmi, Borinka

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

REZERVOVANÉ: Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu RD5/B v projekte Borinky, ktorý sa rozprestiera na veľkorysom pozemku 1195 m2. Nachádza sa v pokojnej časti obce Borinka (slepá ulica) v tesnej blízkosti prírody a lesa, s krásnymi výhľadmi na hrad Pajštún či lesy Malých Karpát. Oceníte tiež murovanú garáž a vonkajšie parkovacie státie.

DOM: Úžitková plocha tejto novostavby bude 136,4 m2  a terasa bude tvoriť ďalších 22,4 m2. Rodinný dom sa bude nachádzať na priestrannom pozemku o veľkosti 1195 m2. Významným benefitom bude aj garáž a použitý technický štandard.
Dom sa predáva v štádiu holodomu, aby ste si ho vedeli dokončiť presne podľa svojich predstáv. V prípade požiadavky môže byť dom dokončený aj do štandardu.

VYBAVENIE:
Hliníkové okná s izolačným trojsklom a hliníkové vchodové dvere 
Tepelné čerpadlo systém vzduch-voda so zásobníkom na teplú vodu
Rekuperačná jednotka v obývacej izbe
Podlahové teplovodné vykurovanie ovládané termostatom
Predpríprava na exteriérové žalúzie 
Predpríprava na nabíjaciu stanicu pre elektromobil 
Video-vrátnik 
Predpríprava na zabezpečenie bezpečnostnými kamerami
Predpríprava pre klimatizačné jednotky v každej obytnej miestnosti

DISPOZÍCIA: Rodinný dom bude dvojpodlažný, pričom 1. np reprezentujú: zádverie s úložným priestorom, izba s pracovným kútom a šatníkom, spálňa so separátnou kúpelńou a šatníkom, druhá kúpeľňa s práčovňou, technická miestnosť a schodisko. Úžitková plocha 1.np je 62,6 m2 + 11,3 m2 terasa pri vstupe.
2. np predstavuje priestranná denná časť, ktorú tvorí obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálňou (28,9 m2 + 14,4 m2). Z obývacej časi je tiež výstup na terasu (22,4 m2) a do záhrady. Vrchné poschodie ešte tvorí spálňa, detská izba/pracovňa, samostatná kupeľňa s vaňou a toaleta.

POZEMOK: Rodinná dom sa rozprestiera na pozemku v celkovej výmere 1195 m2, vďaka čomu budete mať dostatočný priestor pre všetky aktivity podľa vašich predstáv. Máte možnosť vybudovať si bazén, záhradku či altánok. Vďaka vytvoreným kaskádam, môže mať každá zóna vlastné využitie. Oceníte tiež výhľad na hrad Pajštún a lesy Malých Karpát.

PARKOVANIE: K dispozícii je garážové parkovacie miesto a zároveň aj vonkajšie parkovacie miesto.

CENA: 470.000 € v štádiu holodomu vrátane garážového a vonkajšieho parkovacieho státia

LOKALITA: Borinka poskytuje ideálne podmienky na bývanie aj pre tých najnáročnejších. Poloha v lone Malých Karpát ponúka ticho, pokoj a súkromie. Oceníte tiež možnosti turistiky či cyklistiky v krásnom prostredí. V blízkosti sa tiež nachádza biofarma, jazdecký klub, lezecká oblasť. Priamo V borinke sú potraviny, materská škola či kaviareň. Napojenie na diaľnicu D2 a blízkosť Stupavy (s kompletnou občianskou vybavenosťou) či Bratislavy jej prináša komfort mesta. Všetko čo potrebujete na spokojný rodinný život budete mať na dosah ruky.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.