Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | REZERVOVANÉ - Kompletne zariadený 2+KK. izb. byt v nadštandarde, s balkónom, kobkou a parkovaním v novostavbe, Rezidencia Tabáň, Nitra, 54 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Daniela Škrobánková

Manager

+421 948 113 361
skrobankova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group, Vám v exkluzívnom zastúpení, ponúka na prenájom kompletne zariadený 2 + KK izbový byt v nadštandarde, s balkónom, kobkou na rovnakom poschodí ako byt, vlastným vyhradeným parkovacím miestom v suteréne budovy, v novo postavenom objekte Rezidencia Tabáň, priamo v centre mesta Nitry.

BYT: Byt má rozlohu 51,35 m2, plus balkón 12,5 m2 a pivničná kobka má 2.1 m2. Nachádza sa na 1. poschodí (2.NP) s výťahom, vstup A.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený v NADŠTANDARDE. Súčasťou bytu je aj klimatizácia v každej izbe, stmievateľné osvetlenie, základné vybavenie kuchyne, umývačka riadu, práčka, lôžkoviny, vysávač, žehlička, žehliaca doska, sušiak. Stačí sa len nasťahovať.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba so vstavaným šatníkom, kúpeľňa, WC, spálňa, obývačka s kuchynským kútom, balkón.

PARKOVANIE: K bytu prislúcha jedno vyhradené parkovacie miesto na 1. podzemnom podlaží s možnosťou prenájmu ďalšieho.

LOKALITA: Rezidencia Tabáň predstavuje moderné bývanie priamo v centre mesta Nitry. Kvalitné a praktické byty, funkčná architektúra a verejné priestory ponúkajú obyvateľom rezidencie priestor pre príjemné bývanie. Tabáň sa nachádza v príjemnom prostredí s kompletnou občianskou vybavenosťou. V pešej dostupnosti a okolí sa nachádza lekáreň, Potraviny Kraj, Tesco, pumpa, kaviarne a reštaurácie, SAD zástavka, rýchle napojenie na diaľnicu.

Voľný ihneď.

CENA: 750 EUR s energiami, SWAN internetom, SWAN TV signálom a parkovaním.

K cene treba pripočítať jednomesačný depozit a platbu jedného nájmu vopred, splatných v deň podpisu nájomnej zmluvy.

Dekorácie použité pri homestage-ingu nie sú súčasťou bytu.

 

Realitný maklér: Mgr. Daniela Škrobánková, skrobankova@bosen.sk, 0948 11 33 61

Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.