Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | na predaj stavebný pozemok Trenčianske Jastrabie okr.Trenčín

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

Základné informácie

Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy

BOSEN | ponúka na predaj pekný stavebný pozemok s možnosťou výstavby rodinného domu v peknej a tichej časti obce Trenčíanske Jastrabie okr. Trenčín.

POZEMOK: Celková rozloha pozemku predstavuje cca 1241m2 z čoho je 55m2 zastavaná plocha staršieho rdinného domu, ktorý je v pôvodnom stave vhodný na odstránenie. Pozemok je rovinatého typu, šírka pozemku je do 35m2.

IN.SIETE: Obec Trenčianske Jastrabie nemá vybudovanú kanalizáciu, odpadové vody sú zvedené do žumpy. K dispozícii je plyn, elektrika, voda a  pripojenie na optický internet.

LOKALITA: : Perfektná a kľudná lokalita v obci s prístupovou cestou priamo k pozemku. Pozemok je zhľadiska rozlohy vhodný aj na výstavbu domov prípadne krásneho dreveného zrubu s veľkou záhradou.

Obec Trenčianske Jastrabie je rozvíjajúca sa obec s vybudovanou dobrou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa tu  základná škola, materská škôlka, niekoľko obchodov, pošta, lekáreň, zdravotné stredisko s obvodnými lekármi, zubnou ambulanciu a stanoviskom rýchlej zdravotnej pomoci. Obec sa nachádza 13km od Trenčína. Z obce je dobrá autobusová dostupnosť do okresného mesta Trenčín a do Bánoviec nad Bebravou.

Cena: RK

KONTAKT: Daniela Dobiašová, +421 908 164 070, dobiasova@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.