Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Predaj 3 izbový byt na ulici Jána Halašu - Trenčín

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Soňa Tománková

Realitná maklérka

+421 902 499 800
tomankova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na predaj priestranný 3 izbový byt situovaný na sídlisku Juh

BYT:  Úžitková plocha bytu je 69 m2 z toho pivnica 1,2 m2 a priestranný balkón. Nachádza sa ne prízemií štvorposchodového  bytovéhu domu. V byte sa nachádza kúpeľňa s vaňou a oddelené WC. 

BYTOVÝ DOM: Posledná rekonštrukcia bytového domu bola 7 rokov dozadu

DISPOZÍCIA:  priestranná vstupná chodba, toaleta, kúpelňa, detská izba/možná kancelária,  svetlá obývacia izba, kuchyňa a spálňa.

LOKALITA:  Byt sa nachádza v  Trenčíne na ulici Jána Halašu. V okolí bytového domu sa nachádza všetka občianska vybavenosť ako potraviny, detské ihrisko, parkovisko a v blízkom okolí sa nachádza škôlka, škola, obchod, lekár, zástavka a podobne.

CENA: 125.000 eur

MESAČNÉ NÁKLADY: Celkové náklady sú 190€/mesiac na 3 osoby.

KONTAKT: Soňa Tománková, 0902 499 800, tomankova.bosen@gmail.com

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.