Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ: BOSEN | Zrekonštruovaný 3 izb. byt v blízkosti OC Retro, Rumančeková

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

PREDANÉ: Bosen Group Vám exkluzívne ponúkal na predaj kompletne zrekonštruovaný a zariadený 3 izbový byt. Nachádza sa vo vyhľadávanej časti Ružinova v blízkosti OC RETRO, na Rumančekovej ulici.

BYT: Celková výmera predstavuje 61,5 m2 z čoho byt tvorí 57,48 m2, balkón 1,5 m2 a pivničná kobka 2,53 m2. Byt sa nachádza na 7. poschodí z celkových 9 zatepleného bytového domu s výťahom. Orientovaný je smerom do dvora. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2018.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej časti, priestrannej obývacej izby spojenej s jedálenskou časťou, samostatnej kuchynskej časti s balkónom, detskej izby/pracovne, spálne, kúpeľne a samostatnej toalety.

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený. Vo vstupnej chodbe je umiestnená nová vstavaná skriňa. Obývaciu izbu tvorí pohovka, konferenčný a pracovný stolík, skrinka pod TV, jedálenský stôl so stoličkami a klimatizácia. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka s indukčnou varnou doskou a rúrou, digestor, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou. V pracovni sa nachádza písací stolík so stoličkou a skriňa. Spálňa je vybavená manželskou posteľou a roldor skriňou. Kúpeľňa disponuje klasickou vaňou, poličkami pod umývadlom, umývadlom a práčkou.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie pri bytovom dome.

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej časti Ružinova, v blízkosti zeleného parku s detským a športovým ihriskom. Komplexné služby nájdete v rámci obchodného centra Retro (reštaurácie, lekáreň, fitnesscentrum, potraviny, kaviarne, banka...). Výhodou je aj blízkosť Ružinovského jazera, športového areálu s bežeckou dráhou, základnej školy či obchodnej akadémie, alebo nemocnice s poliklinikou. Zastávka MHD je vzdialená cca 100 m od bytového domu.

CENA: 219.990 € byt a pivničná kobka

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.