Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom 4izb. bytu so zimnou záhradou, balkónom, 114m2, Kováčská ul. BA.

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Petr Mík, LRM.

realitný maklér

+421 911 150 233
mik@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Bosen Group ponúka na prenájom a ihneď k dispozícii kompletne zariadený priestranný 4 izbový byt so zimnou záhradou, balkónom a pivničnou kobkou, s možnosťou až 3 parkovacích miest v podzemnej garáži vo vyhľadávanej lokalite v ulici Kováčská, Bratislava-Nové mesto.

BYT: Celková plocha bytu je 114m2, z toho úžitková je 105m2, zimná záhrada 7m2, balkón 2m2 a pivničná kobka 3m2. Na poschodí sú len dva byty, nachádza sa na 4/7 s výťahom a je orientovaný na juhovýchod (obývačka a kuchyňa) a západ (izby).

Bytový dom získal ocenenie Stavba roka.

ZARIADENIE: byt je kompletne zariadený. Súčasťou sú: bezpečnostné vstupné dvere, plne vybavená kuchyňa - umývačka riadu, americká chladnička, trúba, mikrovlnka, varná doska, digestor, základný riad. V obývačke ale aj v spálni je TV. V celom byte je dostatok úložného priestoru.

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, šatník, 2x detská izba, spálňa, kúpeľňa s vaňou, WC, kuchyňa s jedálnom kútom a obývacou izbou so vstupmi na zimnú záhradu a balkón.

3D VIRTUÁLNA PROHLÍDKA: https://my.matterport.com/show/?m=XBPqWiRzzjN

LOKALITA: Byt je len pár minút od centra mesta v tichej slepej uličke. V pešej blízkosti je Trnavské mýto a takmer plná občianska vybavenosť. Vo vnútrobloku je uzavretá záhrada, ktorú ocenia nielen mamičky s deťmi.

CENA: 1250€ /mesiac nájom + 250€ energie ( 3 osoby) + 100€ 1x parking
Výška vratného depozitu sa rovná jedno mesačnému nájomnému.

Realitný maklér: Petr Mík   tel.: +421 911 150 233 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.