Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom obchodný priestor 60 m2, Chalúpkova ulica, Bratislava - m.č. Staré mesto

  • 950 €/mesiac

Základné informácie

Ulica: Chalúpkova
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Priestory
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory

BOSEN | Prenájom obchodný priestor 60 m2, Chalúpkova ulica, Bratislava - m.č. Staré mesto

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na prenájom nebytový priestor nachádzajúci sa v tesnej blízkosti nákupného centra Nivy v Bratislave – m.č. Staré Mesto, Chalupkova ulica

NEBYTOVÝ PRIESTOR: Priestor ma celkovú výmeru 60 m2. Priestor je nezariadený, prevedenie podlahy – dlažba, kúrenie – radiátor. V miestnosti je dovedená voda. Priestor si nový nájomca zariadi vo vlastnej réžií. 

DISPOZÍCIA: Priamy vstup z ulice, miestnosť o výmere 25 m2, miestnosť 2 s výmerou 28 m2 ktorá sa dá ľahko uzavrieť. Kúpeľňa s vaňou a umývadlom so vstupom do samostatného WC. Miestnosti sú prechodné a dispozíciu je možné prerobiť podľa potrieb klienta.

NÁJOMNÉ: nájom 950 € + DPH/mesiac + elektrina ( na základe vlastnej spotreby ) + depozit vo výške jednomesačného nájomného 

PARKOVANIE: Možnosť parkovania pre klientov priamo pred vstupom do priestoru alebo prenájom parkovacieho státia na parkovisku ktoré sa nachádza za budovou. 

LOKALITA: Lokalita je veľkou výhodou nakoľko sa nachádza v tesnej blízkosti nákupného centra Nivy a projektu Sky Park. Priamo pri budove kde sa priestor nachádza je prebiehajúca výstavba Bytového domu s 300 bytovými jednotkami, ktorá je krátko pred kolaudáciou, čo zvyšuje atraktivitu priestoru a možnosť podnikania s pravdepodobnou vysokou návštevnosťou. 

FOTOGRAFIE UVEDENÉ V INZERÁTE SU VIZUALIZÁCIOU A NEZODPOVEDAJÚ REÁLNEMU STAVU NEHNUTEĽNOSTI. 

Podmienkou prenájmu je trvanie minimálne 1 rok. 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Úžitková plocha:
60 m2
Zastavaná plocha:
60 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
2
Pozícia:
Prízemie
Celková plocha:
60 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno
 

MAKLÉR

Klaudia Jenischová

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti