Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ: BOSEN | Priestranný 5 izb. rodinný dom, Jarovce

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Luxusné domy

PREDANÉ: Bosen Group Vám exkluzívne ponúkal na predaj priestranný 5 izbový rodinný dom s pozemkom v novovybudovanej štvrti Jaroviec, na ulici Opálová. 

VIDEO: https://youtu.be/X2tzISY3QBM

RODINNÝ DOM: 10 ročná stavba s dvomi nadzemnými podlažiami. Zastavaná plocha domu je 92 m2 a podlahová plocha domu je 134,77 m2. Rodinný dom je postavený z kvalitných stavebných materiálov. Obvodové murivo a vnútorné priečky tehla Porotherm, strešná krytina - oceľový profil Ruukki Monterrey Premium, zateplenie rodinného domu - obvodové murivo polystyrén 15 cm, podlaha polystyrén 10 cm, strecha minerálna vlna 35 cm, teplovodné podlahové kúrenie, plynový kotol Geminox TRHx 1-10 so zásobníkom na teplú vodu 200 l, kompozitné okná Rehau GENEO s izolačným 3 sklom a bezpečnostným sklom, vstupné bezpečnostné dvere ADLO ZENIT TERMO, 23 istiacich bodov. Oplotenie, elektrická vstupná brána, videovrátnik.

DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: 1. NP - tvorí zádverie, z ktorého je vstup do kúpeľne so sprchovým kútom a WC, izby a obývačky spojenej s kuchyňou so vstupom do špajzy. Z obývačky je výstup na terasu. Schodiskom sa dostanete na 2. NP.

2. NP - tvorí hala, z ktorej vstupujete do kúpeľne s klasickou vaňou, ako aj sprchovým kútom a WC, dvoch izieb a spálne. 

ZARIADENIE: rodinný dom sa predáva čiastočne zariadený, kuchynská linka Sýkora vrátane spotrebičov a vstavaný nábytok. 

POZEMOK: celková výmera pozemku je 489 m2. Na pozemku sú zrealizované sadové úpravy a nachádza sa tu aj studňa vrátane šachty a záhradný domček. 

PARKOVANIE: vonkajšie parkovacie státia pre 3 autá na pozemku.

LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v tichej lokalite hlavného mesta Bratislava-mestská časť Jarovce, v novovybudovanej štvrti. Táto mestská časť disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (potraviny, základná a materská škola, reštaurácie, zubár, derma centrum), ktorú zvýšili aj neďaleké novostavby Dve Sýpky a Opál. Bývanie v Jarovciach poskytuje výhody mesta, a zároveň pokoj ako na dedine. Priame napojenie (do 1 minúty) na diaľničný obchvat AT/HU/CZ, na novovybudovanú D4R7 a s výbornou dostupnosťou (do 2 minút) k projektu Slnečnice. V blízkosti rodinného domu sa nachádza aj zastávka MHD.

CENA: 600.000,- EUR

Realitný maklér:

  • Mgr. Ivan Babušík, +421 907 610 241, babusik@bosen.sk 
  • Ing. Ján Vaškor, +421 903 478 154, vaskor@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.