Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom 3 izbový byt s garážovým státím v novostavbe pri Mýte

  • 900 €/mesiac

Základné informácie

Ulica: Račianska
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

BOSEN | Prenájom 3 izbový byt s garážovým státím v novostavbe pri Mýte

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na prenájom 3 izbový byt s garážovým státím v novostavbe pri Mýte na ulici Račianska, Bratislava .

BYT: Byt má výmeru 74 m2 + balkón . nachádza sa na 4. nadzemnom podlaží bytového domu s výťahom. K bytu prislúcha pivničná kobka.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, z ktorej je prechod do dvoch samostatných izieb a do presvetlenej obývacej časti spojenej s kuchyňou, s výstupom na loggiu , kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta.

ZARIADNIE: V byte sa nachádza kuchynská linka so spotrebičmi (elektrická rúra, elektrická varná doska, digestor, umývačka riadu), exteriérové žalúzie a dostatok úložného priestoru ktorý poskytujú vstavané skrine v každej izbe, klimatizácia.

PARKOVANIE: Garážové parkovacie miesto.

LOKALITA:  

CENA: 900 EUR nájom/mesiac + 100 EUR garážové státie/mesiac + 200 EUR energie/mesiac + depozit vo výške 1200 EUR

PROVÍZIU NEPLATÍTE.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
 

MAKLÉR

Mgr. Martina Jančiová

Property manager

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti