Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Veľký 4 izb. byt na prenájom, aj jednotlivcom, Novomestského 39, Nitra - Klokočina, 84m2

  • 600 €/mesiac
    + 220 €/mes

Základné informácie

Ulica: Novomeského 39
Mestská časť: Klokočina
Obec: Nitra
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt

BOSEN | Veľký 4 izb. byt na prenájom, aj jednotlivcom, Novomestského 39, Nitra - Klokočina, 84m2

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group, Vám v exkluzívnom zastúpení, ponúka na prenájom veľký 4 – izbový byt vo vnútrobloku na ulici Novomeského 39, Nitra -Klokočina.

BYT: Byt má výmeru 84m2 s loggiou. Nachádza sa na 1/6 (nie prízemie) poschodí bytového domu s výťahom.

DISPOZÍCIA: Zo vstupných dverí vchádzate do chodby s veľkým šatníkom a nachádza sa tu aj WC. Byt disponuje 4-mi nepriechodnými izbami, kde každá má dostatok svetla s vlastným oknom a jedna izba má aj loggiu. Z chodby je prístup do 3 izieb veľkosti (4,74x3,44 + 5,88x3,44 + 2,93x3,45). Vstup do kuchyne a kúpeľne na nachádza vpravo na chodbe. Posledná izba má vstup z kuchyne (2,97x3,44). V kuchyni sa nachádza aj špajza.

ŠTANDARD BYTU: Byt je čistý, vyumývaný, vymaľovaný (aj zárubne). Nachádza sa tu nová chladnička, práčka, mikrovlnka, rýchlo varná kanvica a základné kuchynské potreby. Nábytok, ktorý je na fotkách je k dispozícii, avšak zvyšok, ako napríklad postele, matrace a odkladací priestor naviac si musia nájomníci zaobstarať sami. Dekorácie použité pri Homestagingu nie sú súčasťou bytu.

PARKOVANIE: Parkovacia plocha pred a za bytovkou.

LOKALITA: Bytový dom na Novomeského ulici sa nachádza v slepej, tichej uličke s množstvom zelene, čo uvítate hlavne v lete. V tesnej blízkosti je detské ihrisko, materská škola, základná škola. Bytovka sa nachádza v vynikajúcej dostupnosti k zastávkam MHD na Hviezdoslavovej ulici, kde si viete aj pohodlne nakúpiť v Lidli, Kauflande alebo Bille. Táto lokalita poskytuje bohatú občiansku vybavenosť, výbornú dostupnosť a pestré možnosti trávenia voľného času. 

PODMIENKY: Dlhodobý prenájom – minimálne 1 rok, s možnosťou predĺženia zmluvy. Byt pre rodinu s deťmi, nefajčiari, domáce zvieratá povolené, ale po dohode s majiteľom. Byt sa prenajíma bez pivnice.
Byt sa vie prenajať aj čiastočne jednotlivcom, avšak musí byť plne obsadený. Ceny jednotlivých izieb sa rozpočítajú podľa výmery.

VOĽNÝ: Voľný hneď.

CENA:  820 € (nájom 600 € + energie 220 €, vrátane internetu, bez TV signálu)

K cene treba pripočítať jednomesačný depozit a platbu jedného nájmu vopred, splatných v deň podpisu nájomnej zmluvy.

MAKLÉR: Mgr. Daniela Škrobánková, 0948 11 33 61

Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
84 m2
Zastavaná plocha:
84 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
4
Loggia:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Celková plocha:
84 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
 

MAKLÉR

Mgr. Daniela Škrobánková

Manager

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti