Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom 2 izbový byt s lodžiou, v pokojnom prostredí Petržalky - Strečnianska ulica

  • 550 €/mesiac
    + 200 € energie/mesiac

Základné informácie

Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

BOSEN | Prenájom 2 izbový byt s lodžiou, v pokojnom prostredí Petržalky - Strečnianska ulica

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na prenájom 2 izbový byt s lodžiou v pokojnej časti Petržalky - Strečnianska ulica. 

BYT: Má výmeru 47,72 m2  vrátane lodžie o veľkosti 5,42m2 a je orientovaný na východ. Nachádza sa na 3. poschodí  bytového domu. K bytu prislúcha pivničná kobka v suteréne. V byte je dostatok uložného priestoru v podobe vstavaných skríň. V cene prenájmu je zahrnutá cena za internet.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba s prístupom do kúpeľne s vaňou a toaletou, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa s výstupom na lodžiu. 

ZARIADNIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený. Spálňa – manželská posteľ s matracmi, komoda, nočný stolík, vstavaná skriňa. Kúpeľňa – práčka, zrkadlo, uložný priestor za dverami. Kuchyňa – chladnička s mrazničkou, digestor, samostatne stojaci sporák,  mikrovlnná rúra, kávovar, kuchynský riad (taniere, poháre, hrnce, panvice, príbory). Obývacia izba – sedačka , skrinka pod TV, komoda s úložným priestorom, Televízor, konferenčný stolík, jedálenský stôl s 2 stoličkami, vysávač, žehlička. 

PARKOVANIE: Verejné parkovanie v okolí bytového domu.

LOKALITA: Strečnianska ulica kombinuje pokojné prostredie s výbornou dostupnosťou k službám a obchodom. V pešej dostupnosti sa nachádzajú obchody, reštaurácie, kaviarne, či poliklinika - čo prispieva k pohodliu bývania. Samotná lokalita ponúka výbornú dopravnú dostupnosť - verejnú dopravu ktorá poskytuje bezproblémové spojenie s ostatnými časťami mesta. Blízkosť prírodných lokalít - jazero Draždiak a parky umožňujú nájomníkom vychutnať si čas na čerstvom vzduchu a relaxovať mimo mestského zhonu.

CENA: 550€ nájom/mesiac + 200€ energie/mesiac pre 2 osoby vrátane internetu + depozit vo výške 1 prenájmu - 750€ + provízia pre RK vo výške 375€

BYT BUDE VOĽNÝ OD 1.6.2024.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
47.72 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Loggia:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
3
 

MAKLÉR

Mgr. Martina Jančiová

Property manager

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti