Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

1 izbový byt na začiatku Petržalky s balkónom, 30m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Natália Herškovič

manager

+421 908 257 677
herskovic@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt

BOSEN Vám ponúka na prenájom garsónku na ulici Šustekova v mestskej časti Petržalka - Bratislava.

BYT: Výmera bytu je 27,94m2 z čoho 5,26m2 je loggia + pivnica 2,17m2 (30,11m2). Nachádza sa na 9/12 podlaží v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma čiastočne ZARIADENÝ, kuchynská linka, šatníková skriňa, práčka. V byte sa nachádza plávajúca podlaha a v kúpeľni dlažba. Súčasťou bytu je priestranná loggia.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba odkiaľ sa dostanete do kúpeľne s toaletou a do izby spojenej s kuchyňou odkiaľ je výstup na loggiu.

LOKALITA: Ponúka maximálny komfort bývania. V okolí bytového domu sa nachádza kompletná sieť obchodov (Lidl, Kaufland, Billa, Tesco), nemocnica, zdravotné stredisko, MHD zástavka, školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne. Rýchla dostupnosť na diaľničný obchvat.

Cena: 350 €/mesiac aj s energiami

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. K cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárie vo výške mesačného nájmu.