Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Moderný rodinný dom s garážou so zastavanou plochou 163 m2 v novej lokalite Alžbetin Dvor, Pľúca III.

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

+421 915 089 319
stopiak@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
 Realitná kancelária Bosen Group predala priestranný, moderný, tehlový 4 izbový rodinný dom bungalov, v novovybudovanej lokalite v obci Miloslavov – časť Alžbetin Dvor, Pľúca III., neďaleko hlavnej stanice plnej zelene.   


Dom: Novostavba -  bungalov, tehlový 4 izbový rodinný dom, s úžitkovou plochou 110,2 m2, zastavaná plocha 163,4 m2, šírka domu 13,00 m, garáž 15,7 m2, dom sa predáva ako holodom, dokončenie august 2020. Začiatok výstavby RD je marec 2020.


Pozemok: plocha pozemku 626  m2, všetky inžinierske siete (vodovod, kanalizácia, elektrika), parkovacie státie pre 2 autá, obdĺžnikovitý rovinatý pozemok s rozmermi 20,19 m x 31,29, orientácia pozemku SZ


Dispozícia: Vstup do domu tvorí priestranná chodba so šatníkom a samostatným WC. Z haly je vstup do obývaných izieb a do garáže. Dom je rozdelený na dennú a nočnú časť. Dennú časť je opticky prepojená s presvetlenou obývacou izbou s krbom, jedálňou a komfortnou kuchyňou a s komorou. Dom poskytuje dostatok skladovacích a úložných plôch, v časti povaly je pochôdzny rošt vhodný na skladovanie, prístupný skladacím schodiskom z haly. Nočnú časť tvoria tri priestranné izby. Z jednej izby je vstup na terasu, ktorá je chránená s vysunutou strechou, ktorá slúži ako prístrešok. Namiesto vstavanej garáže je možné úpravou zrealizovať veľkú izbu prepojenú cez halu.


Rozmery miestností: chodba 5,2 m2, samostatné WC 1,9 m2, hala 13,6 m2, garáž 15,7 m2, obývačka s jedálňou 28,2 m2, kuchyňa 9,6 m2, komora 1,4 m2, kúpeľňa 7,4 m2, WC 1,3 m2, izba č.1 12,6 m2, izba č.2 13,8 m2, spálňa 15,2 m2


Holodom: tehla Wienerberger 30, zateplenie 15 cm polystyrén, elektrické podlahové teplovodné kúrenie, predpríprava na krb, elektrický kotol, rozvod studenej a teplej vody, strešná krytina  - škridla Danubia Terran, plastové vchodové dvere vo farbe antracit s ozdobnou výplňou, plastové 5-komorové okná Salamander vo farbe antracit, 2 parkovacie miesta, okapové chodníky okolo domu, predpríprava na vonkajšie žalúzie. 


Lokalita: Novovybudovaná tichá časť obce Miloslavov, časť Alžbetin Dvor, len pár metrov od lekárne, základnej školy či škôlky, vlakovej stanice a autobusovej zástavky. Pár minút pešo sa nachádza park, kostol, úrad, potraviny, lekárne dospelých, zmrzlina, pizzeria, multifunkčné ihrisko, plávanie pre deti, kaderníctvo, kozmetika. Dedina Miloslavov je od Bratislavy vzdialená 15 km, Podunajské Biskupice 10 km, Šamorín 10  km,  Dunajská Lužná 5 km.  Rýchla dostupnosť je zabezpečená vlakom (RegioJet) aj autobusom do Bratislavy a Komárna.  Obec ponúka pohodlné bývanie pre mladé rodiny, športové vyžite - cyklotrasa (napojenie na Dunajskú hrádzu smer Gabčíkovo alebo Bratislava, komplex X-bionic v Šamoríne.  


Cena: 209 000 € (holodom) 


Realitný maklér: Bc.Renáta Stopiak, tel.: 0915/089 319


Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.