Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Stavebný pozemok na predaj, Trenčianske Teplice, 1146 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Martin Grunta

Riaditeľ pobočky

+421 911 083 672
grunta@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pre rodinné domy

Ponúkam na predaj stavebný pozemok v meste Trenčianske Teplice o rozlohe 1146 m2.

POZEMOK: Časť pozemku je rovinatá a časť je svahovitá, výmera 1146 m2. Pozemok je možné využiť pre investíciu alebo na výstavbu až 3 a 3 podlažnej budovy. Pozemok je 30m široký a cca 38 m dlhý. Koeficient zastavania je až 70%.

IS: IS sú na pozemku.

Lokalita: Pozemok sa nachádza vkúpeľnom meste Trenčianske Teplice neďaleko centa. Pozemok je vhodný na výstavbu rodinného domu alebo polyfunkčného objektu. Vedľa pozemku (cez cestu) sa momentálne buduje bytový dom.

Cena: 143.250,-€

Realitný maklér: Ing. Martin Grunta

tel.: 0911 083 672

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.