Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 1 izbový slnečný byt na predaj, 36 m2, Podunajské Biskupice

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Romana Debnáriková

realitná maklérka

+421 908 126 603
debnarikova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

Realitná kancelária Bosen Group ponúkala na predaj slnečný 1 izbový byt na ulici Baltská, Bratislava – m.č. Podunajksé Biskupice.

BYT: Výmera bytu je 37,67 m2 z čoho je pivnica 1,41 m2. Byt sa nachádza na prízemí / 12 p. v zateplenom a zrekonštruovanom bytovom dome s viacero výťahmi.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej haly, obývacej izby, kúpeľne, oddelenej toalety a samostatnej kuchyne.

ZARIADENIE: Byt sa predáva kompletne zariadený kuchynská linka, chladnička s mrazničkou, práčka, posteľ. Byt má plastové okná so žalúziami, plávajúcu podlahu a dlažbu.

LOKALITA: Bytový dom sa nachádza v príjemnej tichej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. V okolí bytového domu sa nachádza kompletná sieť obchodov, LIDL, TESCO, BILLA, Kaufland. Taktiež sa tu nachádza pošta, kaviarne, reštaurácie, nemocnica, školy, škôlky, MHD zástavka, lekárske stredisko, rameno Malého Dunaja, lesopark - dokonalé miesto pre športové aktivity a relax. Výborné dopravné spojenie do centra mesta a na diaľničný obchvat.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.