Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Vaše najlepšie bývanie v 4izb. RD v Kalinkove, pozemok 498 m2

MAKLÉR

Filip Vráblik

realitný maklér

+421 917 300 888
vrablik@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN GROUP Vám ponúkala nový projekt rodinných domov „Moje Kalinkovo“ v obci Kalinkovo.

DOM: Výmera pozemku 498m2, zastavaná plocha 130m2, celková plocha 163m2 (úžitková plocha 105 m2, terasa 20m2, parkovanie na pozemku a chodník 38m2). Dom je tehlový, prízemný. Všetky inžinierske siete.

DISPOZÍCIA: Vstup do domu ­– zádverie, samostatné WC, chodba z ktorej sa vchádza na jednej strane do prvej samostatnej izby, technickej miestnosti, kúpeľni spojenej s WC a spálňa, ktorá má výstup na terasu. Na druhej strane chodby je vstup do obývacej izby, ktorá je spojená s kuchyňou a jedálenským kútom, druhá samostatná izba s výstupom na terasu.  

ŠTANDARD: Dom sa predáva ako holodom. Rodinné domy sú  vybavené  plastovými oknami vyrobené z 5- komorových plastových profilov Salamander s izolačným trojsklom . Okná sú vybavené bezpečnostným kovaním. Vrátane elektroinštalácie je aj zahrnuté vo všetkých miestnostiach pripojenie káblovej televízie a internetu v obývacej izbe, príprava na TV a internet v ostatných miestnostiach. Internet je zavedený priamo do technickej miestnosti prostredníctvom trubičky optického kábla. Súčasťou dodávky sú kompletné vypínače a zásuvky v bielej farbe, všetky svetelné vývody sú ukončené žiarovkou. Do celého domu je dodávané podlahové kúrenie, vykurovanie je zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom zn. Buderus/ Wiesmann  (plynový nástenný kondenzačný kotol). Pozemok: zámková dlažba na terase, parkovacie miesto  pre 2 autá a chodníku, okapový chodník s triedeným štrkom. Pozemok je vyčistený a zarovnaný zeminou.

VÝHODY: V cene sa nachádza aj dotykový videovrátnik, kompletný alarmový systém zn. Paradox s dotykovou klávesnicou, krbový komín,  kompletné oplotenie pozemku, z priečelia domu murované – betónové tvárnice, vstupná bránka na elektrický zámok, samonosná posuvná brána pre autá s výplňou z ťahokovu  vr. Elektromotoru na posuv brány, ľavý, pravý. Zadný  plot pletivové oplotenie.

LOKALITA: Nová a tichá lokalita Kalinkova, rodinné domy sú vzdialené len 17 km od hlavného mesta Bratislava, zároveň má na dosah pokojnú rekreačnú oblasť, v blízkosti je hrádza, dedinka je obľúbeným miestom pre vyznávačov windsurfingu, relaxu, turistiky, prechádzok. Do katastra obce siaha štátna prírodná rezervácia – Ostrov kormoránov. Aj vďaka tomu sa v uplynulých rokoch stala obľúbeným útočiskom pre tých, ktorí hľadajú miesto pre pokojné, no od ruchu veľkomesta nie príliš vzdialené bývanie.

Kolaudácia jeseň 2016

Radi Vám pomôžeme s vybavením hypotekárneho úveru. Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií!

Cena: holodom 149 900 €