Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Stavebný pozemok vhodný aj na dvojdom na predaj, Kukučínová, Malacky, 1037 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

JUDr. Veronika Pfundtnerová

realitná maklérka

+421 905 619 358
pfundtnerova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie

Bosen Group vám exkluzívne ponúka na predaj stavebný pozemok s právoplatným územným rozhodnutím rodinný dom na ulici Kukučínova v Malackách.

POZEMOK má výmeru 1037 m2 a podľa právoplatného územného rozhodnutia je povolená výstavba rodinného domu. Ale pozemok je vhodný aj na dvojdom. Samotný pozemok má 877m2 a pozemok s vlastnou prístupovou cestou má 160 m2. Pozemok je rovinatý a oplotený. Prístupová cesta je zo zámkovej dlažby a je tu vybudovaná elektrická brána. K pozemku je vypracovaný projekt na rodinný dom.

IS: V dostupnosti sú všetky inžinierske siete na pozemku.

LOKALITA: Pozemok sa nachádza v pešej dostupnosti od centra Malaciek (5min). Ponúka plnú občiansku vybavenosť: v tesnej blízkosti Kaufland, škola, škôlka, obchody, pošta, reštaurácie.

CENA: 213.900 €

Pre viac informácií prosím kontaktujte: 

Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová

Tel: + 421 905 619 358

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.