Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Lukratívny stavebný pozemok v Bratislave, Záhorská Bystrica, 2468 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Romana Debnáriková

realitná maklérka

+421 908 126 603
debnarikova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pre rodinné domy

Bosen Group Vám ponúka na predaj výborne situovaný stavebný pozemok s projektom na výstavbu rodinných domov Záhumenice v Bratislave, Záhorskej Bystrici.

POZEMOK: 2468 m2 nachádzajúcich sa v príjemnej a tichej časti Záhorskej Bystrici s pripojením na inžinierske siete - voda, kanalizácia, elektrina, plyn.

PROJEKT: Súbor rodinných domov Záhumenice pozostáva z výstavby dvoch 4 izbových dvojpodlažných rod. domov o výmere 220 m2 a jedného dvojdomu s dvoma 4 izbovými bytovými jednotkami o výmere 413 m2.

CENA: v RK

LOKALITA: Pozemok sa nachádza na veľmi príjemnej a tichej ulici medzi zastavbou rodinných domov. Záhorská Bystrica je Bratislavskou mestskou časťou s kompletnou občianskou vybavenosťou, 15 minút od hlavého mesta.