Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Predané - BOSEN | 5 izbový rodinný dom so slnečným pozemkom, Banícka - Pezinok

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Natália Herškovič

manager

+421 908 257 677
herskovic@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

PREDANÉ - Bosen Group 5 izbový rodinný dom v Pezinku, na ulici Banícka. Aj vďaka pútavému marketingu bolo o nehnuteľnosť veľký záujem (v priebehu 3 dní sme absolvovali viac ako 15 obhliadok ) a seriózny záujem prejavilo viac potecionálnych kupujúcich, na základe čoho sa nehnuteľnosť predala drahšie ako bola pôvodne nastavená cena. 

VIDEO:
https://youtu.be/9jljnONNiGw       

DOM: Úžitková plocha domu je 262,3 m2, z čoho je 87,9 m2 pivnica, terasa na 1NP o veľkosti 24 m2 a loggia 4,9 m2. Dvojpodlažný rodinný dom prešiel v roku 2016 čiastočnou rekonštrukciou. Zrekonštruované bolo 1NP vrátane nových rozvodov vody a elektriny.

POZEMOK: Je o výmere 852 m2 s výhľadom na Karpaty, na ktorom je okrem rodinného domu situovaný sklenník. Veľkorysý pozemok ponúka priestor pre milovníkov pestovania viniča, ako aj priestor na oddych.

DISPOZÍCIA: 
1NP: výmera 80,4 m2 (rekonštrukcia z r. 2016) – vstupná chodba, hala, schodisko, obývacia miestnosť prepojená s kuchyňou, nepriechodná izba, kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s toaletou. Priestor kuchyne je prepojený so zadnou časťou pozemku a to balkónovými dverami.
2NP: výmera 70 m2  (pôvodný stav) – 3 nepriechodné izby, kúpeľňa s vaňou a toaletou
SUTERÉN: výmera 87,9 m2 -  vinná pivnica, technická miestnosť, 2x sklad

PARKOVANIE: 1x parkovacie státie vo dvore a možnosť parkovania pred domom

IS: voda, plyn, elektrina

LOKALITA:
Rodinný dom je situovaný v tichej štvrti Pezinka s pešou dostupnosťou do centra mesta (cca 25 min). Pezinok je okresným mestom, v ktorom sa nachádza kompletná občianska vybavenosť od bánk, cez obchody, potravinové reťazce, školy, škôlky, MHD. Výhodou je vlakové spojenie do hlavného mesta Bratislava. 

CENA: 340 000 EUR

Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, +421908257677, herskovic@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.