Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 5 izbový rodinný dom s bazénom v Hamuliakove

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Natália Herškovič

manager

+421 908 257 677
herskovic@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN Vám exkluzívne ponúka na predaj 5 izbový rodinný dom s bazénom v obci Hamuliakovo.

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: na vyžiadanie

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=tVyu8bnQATE

DOM: Má úžitkovú plochu 265,3 m2 z čoho terasy tvoria 50,9 m2. Jedná sa o tehlový rodinný dom, skolaudovaný v roku v roku 2002.

DISPOZÍCIA:
1NP: Samostatná kuchyňa s jedálenským kútom, obývacia miestnosť, 1x samostatná izba, kúpeľňa spojená s toaletou, šatník, vstupná chodba a hala plus schodište. Obývacia miestnosť ako aj kuchyňa sú prepojené s priestrannou terasou balkónovými dverami.
OBYTNÉ PODKROVIE: 3x samostatná izba, 2x šatník, kúpeľňa spojená s toaletou, chodba
SUTERÉN: Kotolňa, práčovňa, spoločenská miestnosť, skladový priestor.

POZEMOK: Rovinatý pozemok o rozlohe 797 m2. Veľkou prednosťou je záhrada s rozsiahlym trávnikom a s pomerne hustou výsadbou stromov, ktorá poskytuje obyvateľom domu maximálne súkromie. V zadnej časti pozemku sa nachádza exteriérový bazén 3,5 m x 6 m

IS: na pozemku – plyn, elektrina, voda, kanalizácia

PARKOVANIE: V samostatnej garáži pre 1 vozidlo a 2x parkovacie státie vo dvore.

LOKALITA: Obec Hamuliakovo je situovaná 15 km východne od Bratislavy a 5 km od mesta Šamorín. Priamo v obci je dostupná základná občianska vybavenosť ako pošta, škola, škôlka, potraviny. V okolí Hamuliakova sa nachádzajú nádherné lužné lesy, bežecké, cyklistické dráhy, hrádza pri hlavnom toku Dunaja ako aj hokejová hala, čím sa ponúka priestor na relax ako aj aktívny oddych.

CENA: info v RK

Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, +421908257677, herskovic@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.