Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Prenajaté - BOSEN | slnečný 3 izbový strešný mezonet

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Natália Herškovič

manager

+421 908 257 677
herskovic@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen -  prenajatý strešný 3 izbový mezonet na ulici Budovateľská, Bratislava -  Nivy.

BYT: Má výmeru 131 m2, nachádzajúci sa na 6. poschodí bytového domu. Vďaka atypickým oknám a 3 fracúzskym balkónom je z bytu nádherný výhľad na Slavín a centrum Bratislavy. V bytovom dome sa nachádza výťah.

DISPOZÍCIA:
PRÍZEMIE: Chodba, 2x spálňa, technická miestnosť, kúpeľňa, samostatná toaleta, schodisko.                              POSCHODIE: Vyznačuje sa nadštandardne vysokým stropom. Obývacia izba spojená s kuchyňou, kúpeľňa. 

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený: vstavaná skriňová zostava v chodbe, 2x manželská posteľ, komoda, sedacia súprava, jedálenský stôl, 4x jedálenské stoličky, kuchynská linka so vstavanou umývačkou riadu a elektrickou rúrou Miele, americkou chladničkou Liebherr a vinnou chladničkou.

Byt je vyhotovený vo vysokom štandarde: bezpečnostné protipožiarne dvere Sherlock, gresová dlažba, vysoké bezfalcové interiérové dvere, elektrické exteriérové žálúzie, podlahové kúrenie

PARKOVANIE: vonkajšie parkovacie státie

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej a tichej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou a zároveň pešou dostupnosťou do centra mesta, OC Eurovea, či novootvorenej autobusovej stanice Nivy.

CENA: 1200,- eur/mesiac (vrátane energií)

Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, tel. 0908 257 677

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.