Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ v prvý deň obhliadok - BOSEN | 5 izbový RD s možnosťou dvojgeneračného bývania

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Natália Herškovič

manager

+421 908 257 677
herskovic@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Bosen -  úspešne predaný rodinný dom na ulici Modranská, v obci Šenkvice

DOM: Úžitková plocha domu je 262,5  z čoho 27,45 m2 je pivnica a 12,96 m2 garáž. Dvojpodlažný rodinný dom, prebehol v roku 2008 kompletnou rekonštrukciou. Jedná sa o zateplenú tehlovú stavbu.

POZEMOK: Na pozemku o výmere 721 m2 sa okrem rodinného domu nachádza aj letná kuchyňa, záhradná dielňa a sklenník. Priestranná záhrada ponúka relax v tichom prostredí s výsadbou ovocných stromov a viniča.

DISPOZÍCIA:
1NP: Výmera 137,33 m2 – vstupná chodba, obývacia miestnosť prepojená s kuchyňou, 2 izby (z toho 1 priechodná), kúpelňa, samostatné WC.                                                                                                               
2NP: Výmera 84,76 m2 - obývacia izba spojená s kuchyňou, izba s walk in šatníkom, kúpelňa s toaletou + 48,6 m2 predpríprava na terasu

ZARIADENIE: Dom sa predáva kompletne zariadený.
1NP: sedacia súprava, konferenčný stolík, 2x knižnicová zostava, jedálenský stôl, 6x stoličky, príborník, komoda, obývacia zostava, kreslá, gauč, manželská posteľ, skriňa,  bielizník                                                          2NP: sedacia súprava, konferenčný stolík, komoda, knižnica, manželská posteľ

IS: voda, plyn, elektrina, kanalizácia

Šenkvice sú rozvinutou obcou s bohatou občianskou vybavenosťou – zdravotné stredisko, pošta, materská ako aj základná škola, potraviny, bankomat. Výhodou je autobusové ako aj vlakové spojenie, pričom RD sa nachádza v pešej dostupnosti vlakovej stanice a autobusovej zastávky. Veľkým plusom obce je okolitá príroda vhodná na turistiku, cykloturistiku a blízka dostupnosť okresného mesta Pezinok.

CENA: 289 999 eur

Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, +421908257677, natalia.herskovic@deltaproperty.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.