Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Rodinný dom s možnosťou podnikania v meste Šamorín časť Mliečno

Základné informácie

Ulica: Prvá 121/33
Mestská časť: Mliečno
Obec: Šamorín
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN | Rodinný dom s možnosťou podnikania v meste Šamorín časť Mliečno

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na predaj rodinný dom so zabehnutou reštauráciou a dvoma bytovými jednotkami v meste Šamorín - Mliečno.

REŠTAURÁCIA: Celková zastavaná plocha budovy je 430 m2 z toho reštauračná časť tvorí cca 120 m2 a obytná časť 140 m2. Budova je zrekonštruovaná: menené boli rozvody – plyn, elektrina a je kompletne zariadená pre chod prevádzky. Vonkajšia časť reštaurácie ma výmeru 300 m2 s kapacitou 130 miest na sedenie a disponuje vonkajším grilom a pecou na pečenie. K nehnuteľnosti prislúcha aj pozemok o veľkosti 1800 m2 s vlastnou bránou do veľkého dvora s prístreškom pre 5 áut.

ZARIADENIE: klimatizácia, kamerový systém, rekuperátor, drevené stoly a stoličky, bar s kávovarom a chladničkou pre studené nápoje, kompletne zariadená kuchyňa, skladové priestory, toalety.

PARKOVANIE: Parkovacie státia pred reštauráciou. 

CENA: 590.000 Eur

Realitna maklérka: Romana Debnáriková
Tel.: +421 908 126 603

LOKALITA: Reštaurácia sa nachádza v obci Mliečno len 1,5 km od mesta Šamorín kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: škola, škôlka, potraviny, poliklinika, banky, reštaurácie, bary, pekáreň, autobusová stanica, futbalové ihrisko.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná. Zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného právneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
430 m2
Úžitková plocha:
260 m2
Plocha pozemku:
1800 m2
Kúpeľňa:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 4 autá
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Romana Debnáriková

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti