Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom novostavby skladového priestoru, Betliarska, Petržalka 178,6 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Sklady a haly

Bosen Group Vám ponúka na prenájom výborne situovaný skladový priestor v Bratislave, časť Petržalka na ulici Betliarska s rozlohou 178,6 m2.

SKLAD : Priestor je otvorený, bez priečok, nachádza sa na 2.NP s nákladným výťahom (nosnosť 1270 kg) a nosnosťou podlahy 500 kg/m2. Jeho rozloha je 182,5 m2 z čoho má wc 3,9 m2. Disponuje plynovým kúrením, okná sú orientované na východ a západ.

PARKOVANIE: V areáli sa nachádza niekoľko parkovacích miest pred budovou pre osobné autá za príplatok - 1 park. miesto je 55 eur/mes.

LOKALITA: Strategická poloha skladu ponúka jeho všestranné využitie v súčasnosti, ale aj budúcnosti kvôli neďalekému výjazdu na obchvat Petržalky, ako aj rýchlostnú cestu D4, R7, ktoré odtiaľto zabezpečujú výborné napojenie do všetkých častí BA. 

CENA: 8,50 eur/m2 + energie 

Voľný Ihneď 

Realitný maklér: Petra Kovářová

Pre podrobnejšie informácie ma neváhajte kontaktovať.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.